Αθλητισμός

Athens Kallithea – Παναθηναϊκός: Ο Τετέ απέτρεψε την γκέλα ολκής [2-2]

Athens Kallithea – Παναθηναϊκός: Ο Τετέ απέτρεψε την γκέλα ολκής [2-2]

Πηγή Φωτογραφίας: [371542] SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΠΑΟ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Η Athens Kallithea έπαιξε υπέροχο ποδόσφαιρο, προηγήθηκε δύο φορές του Παναθηναϊκού, με τον Τετέ να αποτρέπει την ήττα για το Τριφύλλι στη Λεωφόρο

Ματσάρα έγινε στη Λεωφόρο στο παιχνίδι ανάμεσα στην Athens Kallithea και τον Παναθηναϊκό. Το ματς της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League έληξε ισόπαλο 2-2, με τους νεοφώτιστους να δίνουν τεράστια μάχη και τους πράσινους να σώζουν στο φινάλε τον βαθμό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Οι νεοφώτιστοι ήταν επικίνδυνοι από τα πρώτα λεπτά και στο 28ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με τον Τιέρι Μουτίνιο. Οι πράσινοι απάντησαν άμεσα με τον Τζούριτσιτς στο 32′.

Η Athens Kallithea ωστόσο συνέχιζε να είναι απειλητική και στο 80ο λεπτό πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος έκανε και το ντεμπούτο του. Ο Παναθηναϊκός στο 90+2′ κατάφερε να σώσει τον βαθμό με γκολ του Τετέ, μετά από υπέροχο γύρισμα του Πελίστρι.

  • Athens Kallithea: Μπερναμπέ, Πασαλίδης, Μότοτς, Ισιμάτ, Χάνουσεκ, Μανθάτης, Ματίγια, Ντίμπα, Μουτίνιο, Ντεμέτριους, Ουλντρίκις.
  • Παναθηναϊκός: Ντραγκόβσκι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Τετέ, Ιωαννίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments