Αθλητισμός

Ατρόμητος ΠΑΟΚ: Ο δικέφαλος απέδρασε από το Περιστέρι με υπογραφή Καμαρά [1-2]

Ατρόμητος ΠΑΟΚ: Ο δικέφαλος απέδρασε από το Περιστέρι με υπογραφή Καμαρά [1-2]

Πηγή Φωτογραφίας: [371539] SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Δικέφαλος έκανε έτσι, το "3 στα 3" στη Stoiximan Super League 

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο πρώτο μέρος, είδε τον Ουάρντα να ισοφαρίζει με πέναλτι, αλλά με ήρωα τον Μαντί Καμαρά στο 90′, που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Δικεφάλου, έφυγε με το διπλό από το Περιστέρι, επικρατώντας 1-2 του Ατρομήτου.

Ο Δικέφαλος έκανε έτσι, το “3 στα 3” στη Stoiximan Super League και μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι δύο ομάδες που έχουν το απόλυτο.

Ο γηπεδούχος Ατρόμητος ήταν ο κυρίαρχος του ματς στα πρώτα 20 λεπτά. Είχε την κατοχή, ήλεγχε το παιχνίδι κι είχε απειλήσει τον Κοτάρσκι, με τις δύο τελικές εκ των τριών μάλιστα, να είναι εντός εστίας. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ δυσκολευόταν να αναπτυχθεί εύκολα και να φτάσει στην περιοχή του Κοσέλεφ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Στο 85′ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου για χέρι του Ότο από σέντρα του Ουάρντα, με τον Αιγύπτιο από την άσπρη βούλα να νικά τον Κοτάρσκι, αν κι έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία, και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Ο Καμαρά γυρίζει το ματς

Ο Μαντί Καμαρά στο 90′ πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και γυρίζει το ματς, δίνοντας ξανά προβάδισμα στο Δικέφαλο με 1-2, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments