Αθλητισμός

Λεβαδειακός – ΑΕΚ: Ξέσπασαν οι «κιτρινόμαυροι» [0-3]

Λεβαδειακός – ΑΕΚ: Ξέσπασαν οι «κιτρινόμαυροι» [0-3]

Πηγή Φωτογραφίας: [371536] SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Με τον Κοϊτά να ανοίγει το σκορ

Με τον Κοϊτά να ανοίγει το σκορ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και τους Ελίασον και Γκατσίνοβιτς να σκοράρουν στο δεύτερο, η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 τον Λεβαδειακό εκτός έδρας και θα πάει με ηρεμία στην πρώτη διακοπή της σεζόν.

Η Ένωση στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλή και έγινε ελάχιστα απειλητική. Μάλιστα στο 16′ λίγο έλειψε ο Λεβαδειακός να προηγηθεί. Ο Στρακόσα έκανε λάθος, ο Όζμπολτ πήρε την μπάλα και τον απέφυγε, έκανε το σουτ από κοντά αλλά ο Μουκουντί απομάκρυνε σε κόρνερ. Οι παίκτες του Λεβαδειακού ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Καμερουνέζου, αλλά διαιτητής και VAR είχαν άλλη άποψη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ και να ισοφαρίσει. Ο Πεντρόσο δοκίμασε ένα σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα και κατέληξε άουτ. Αντίθετα η ΑΕΚ στην πρώτη της τελική στο δεύτερο μέρος βρήκε το γκολ με τον Νίκλας Ελίασον και έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σταδιακά με την Ένωση να έχει τον έλεγχο, ώστε να μην απειλείται ιδιαίτερα. Στο 62′ ο Λιούμπιτσιτς βρήκε ωραία τον Λιβάι Γκαρσία που εκτέλεσε με τη μια, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Τρία λεπτά μετά, ο Κοϊτά έκανε το γύρισμα στον Λιούμπιτσιτς που έκανε το σουτ. Ο Πλέγας έβαλε το στοπ, ο Πήλιος έκανε το γυριστό αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι κιτρινόμαυροι συνέχιζαν να κυκλοφορούν την μπάλα με υπομονή και στο 82′ βρήκαν και τρίτο γκολ με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, μετά από γέμισμα του Μάνταλου, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Λεβαδειακός: Γκροφ, Βήχος, Λιάγκας, Παπαδόπουλος Τσάπρας, Πλέγας (72′ λ. τρ. Μεχία), Λαμαράνα (58′ Τσόκαϊ), Μπάλτσι, Πεντρόσο (69′ Γιόκε), Γιαννιώτας (58′ Συμελίδης), Όζμπολτ (69′ Ρομό).

ΑΕΚ: Στρακόσα, Πήλιος, Βίντα, Μουκουντί, Ρότα, Ελίασον (74′ Πινέδα), Σιμάνσκι (81′ Μάνταλος), Λιούμπιτσιτς (66′ Περέιρα), Κοϊτά (66′ Γκατσίνοβιτς), Λαμέλα (81′ Φερνάντες), Γκαρσία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments