Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Εξελίξεις! Τα πέντε ονόματα που “παίζουν” για την ενίσχυση των ερυθρολεύκων

Ολυμπιακός: Εξελίξεις! Τα πέντε ονόματα που “παίζουν” για την ενίσχυση των ερυθρολεύκων

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ολυμπιακός: Εξελίξεις! Τα πέντε ονόματα που "παίζουν" για την ενίσχυση των ερυθρολεύκων

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στρέψει την προσοχή τους στην απόκτηση ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού και ενός επιτελικού μέσου

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στρέψει την προσοχή τους στην απόκτηση ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού και ενός επιτελικού μέσου. Οι ιθύνοντες των Πειραιωτών φέρονται σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο να βρίσκονται σε επαφές με τη Γαλατάσαραϊ για την απόκτηση των Χακίμ Ζιγίες και Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Επίσης, στη λίστα των κατόχων του Europa Conference League φέρεται να βρίσκεται ο Γιουσούφ Γιαζίτσι. Από τη γαλλική αγορά ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ξεχωρίσει το όνομα του Αζεντίν Ουναχί σύμφωνα με το novasports

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Ολυμπιακός: ΄Όλο και πιο κοντά στον Γουίλιαν

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει τις επαφές με τον Γουίλιαν, προκειμένου να τον εντάξει στο ρόστερ του.Ο 36χρονος μέσος φέρεται έτοιμος να απαντήσει θετικά στους Πειραιώτες, προκειμένου να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τη Φούλαμ και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Γουίλιαν, πάντως, με πολύ μεγάλη καριέρα στην Premier League, διαθέτει τεράστια ποιότητα και εμπειρία και σε περίπτωση ολοκλήρωσης της μεταγραφής, αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο τον Θρύλο μεσοεπιθετικά.

Εξάλλου, την περσινή σεζόν, παρά τα 36 του χρόνια, ο φερόμενος μεταγραφικός στόχος των Πειραιωτών μέτρησε 31 ματς (τα περισσότερα βασικός) στην Premier League με τη Φούλαμ, με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ, ενώ συνολικά, σε όλες τις διοργανώσεις, έπαιξε 37 φορές (πέντε γκολ, δύο ασίστ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments