Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το σχέδιο του Ντιέγκο Αλόνσο για το ματς με την Athens Kallithea

Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το σχέδιο του Ντιέγκο Αλόνσο για το ματς με την Athens Kallithea

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το σχέδιο του Ντιέγκο Αλόνσο για το ματς με την Athens Kallithea

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα, μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Λανς

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Athens Kallithea, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, στη Λεωφόρο, έδρα που θα χρησιμοποιούν φέτος οι φιλοξενούμενοι.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσιάζουν ο Ινγκασον και ο Μαξίμοβιτς. Υπενθυμίζεται, ότι ο Ισλανδός στόπερ έγινε αναγκαστική αλλαγή την Πέμπτη και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη γάμπα. Από την άλλη, ο Σέρβος αμυντικός μέσος έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Ο  Αλόνσο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ινγκασον, που έγινε αναγκαστική αλλαγή, ούτε τον Μαξίμοβιτς, που μπήκε στο β’ μέρος και είχε την καθοριστική επέμβαση πάνω στη γραμμή, στο φινάλε. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Γερεμέγεφ, άρα πίσω από τον Ιωαννίδη θα υπάρχει ως εναλλακτική μόνο ο Σπόραρ, τον οποίο η ΠΑΕ θα παραχωρήσει στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Στον άσο θα ξεκινήσει ο Ντραγκόβσκι, αν κριθεί ότι είναι απόλυτα έτοιμος. Σημειώνεται, ότι την Πέμπτη είχε ενοχλήσεις στον αγκώνα και η συμμετοχή του απέναντι στους Γάλλους ήταν αμφίβολη. Προφανώς, αν ο Αλόνσο κρίνει ότι πρέπει να προστατέψει τον Πολωνό, θα επιστρατεύσει ξανά τον Λοντίγκιν, όπως κόντρα στον Αστέρα AKTOR.

Στην άμυνα, αναμένονται οι περισσότερες αλλαγές. Αρχικά, ο Σένκεφελντ θα πάρει τη θέση του τραυματία Ινγκασον, δίπλα στον Γεντβάι. Επίσης, στους μπακ ο Αλόνσο έχει την πολυτέλεια να ρίξει στο αρχικό σχήμα τους Μαξ και Βαγιαννίδη αντί των Μλαντένοβιτς και Κώτσιρα αύμφωνα με το sport24.gr

Στους χαφ, ο Μαξίμοβιτς θα έπαιζε βασικός, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στη Λανς. Από τη στιγμή όμως που τέθηκε νοκ άουτ, ο Αλόνσο αναγκαστικά θα ξεκινήσει ξανά με το δίδυμο Αράο-Τσέριν. Στη μεσοεπιθετική γραμμή διεκδικούν θέση Μαντσίνι και Τζούριτσιτς, όμως το πιθανότερο είναι πως θα προτιμηθεί ξανά η τριπλέτα Τετέ, Μπακασέτας, Πελίστρι. Σε ό,τι αφορά τέλος στο “9”, ο Ιωαννίδης θα πάρει κανονικά φανέλα βασικού, παρότι έφαγε πολύ “ξύλο” από τους αμυντικούς της Λανς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments