Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Πολύ κοντά στο να υπάρξει “λευκός καπνός” για Χατζηδιάκο

ΠΑΟΚ: Πολύ κοντά στο να υπάρξει “λευκός καπνός” για Χατζηδιάκο

Πηγή Φωτογραφίας: [370068] ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (EUROKINISSI)

Μέχρι στιγμής, το ζήτημα έχει "κολλήσει" στην οικονομική διαφορά που παρατηρήσει μεταξύ του Χατζηδιάκου και του ΠΑΟΚ

Μέχρι στιγμής, το ζήτημα έχει “κολλήσει” στην οικονομική διαφορά που παρατηρήσει μεταξύ του Χατζηδιάκου και του ΠΑΟΚ, αφού ο διεθνής αμυντικός θέλει ένα ποσό που θα αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ ετησίως, την στιγμή που ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη στιγμή δεν φτάνει σε αυτά τα νούμερα.

Ο 27χρονος στόπερ έχει συμβόλαιο με την Κάλιαρι μέχρι και το καλοκαίρι του 2027. Οι Ιταλοί τον απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι από την Άλκμααρ αντί δύο εκατομμυρίων ευρώ. Πριν μεταπηδήσει στην Ολλανδία για την Άλκμααρ είχε περάσει από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pantelis Hatzidiakos (@pantelishat)

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Centotrentuno», η πρόταση του ΠΑΟΚ για δανεισμό του Χατζηδιάκου με υποχρεωτική οψιόν αγοράς βρίσκει σύμφωνους τους ανθρώπους της Κάλιαρι, με μοναδικό ζήτημα που απομένει προς επίλυση να είναι αυτό της επιστροφής της φοροελάφρυνσης, ύψους 300 χιλιάδων ευρώ.

Το εν λόγω δημοσίευμα επίσης σημειώνει πως οι Θεσσαλονικείς εμφανίζονται πρόθυμοι να προσφέρουν τετραετές συμβόλαιο στον 27χρονο Έλληνα διεθνή αμυντικό των Σαρδηνών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments