Αθλητισμός

Super League: Πού θα δείτε την εκτός έδρας δοκιμασία της ΑΕΚ

Super League: Πού θα δείτε την εκτός έδρας δοκιμασία της ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Super League: Πού θα δείτε την εκτός έδρας δοκιμασία της ΑΕΚ

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα η 3η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. To πρόγραμμα αρχίζει στις 19:00 (Nova Sports 2), στη Λιβαδειά

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα η 3η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. To πρόγραμμα αρχίζει στις 19:00 (Nova Sports 2), στη Λιβαδειά. Ο Λεβαδειακός έφτασε πολύ κοντά στο να κάνει την έκπληξη στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό και κέρδισε τις εντυπώσεις, παρά την ήττα στις καθυστερήσεις. Θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστικός και απέναντι στην ΑΕΚ και να έχει πάλι καλή αμυντική λειτουργία.

Η ΑΕΚ μετά την άνετη επικράτηση επί του ΟΦΗ έκανε γρήγορα την πρώτη γκέλα, με την ισοπαλία που παραχώρησε στην Λαμία, ισοφαρίζοντας μάλιστα στα τελευταία λεπτά. Η πίεση είναι δεδομένη, λόγω και του ευρωπαϊκού αποκλεισμού. Στόχος στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι είναι και μία πειστική εμφάνιση, να δείξει ότι μπορεί να «καθαρίζει» τέτοια ματς. Ο Αλμέιδα έχοντας μεγάλο ρόστερ, ειδικά μεσοεπιθετικά, είναι πιθανό να κάνει αλλαγές, ενώ δεν υπολογίζει τους μόνιμα απόντες γκολκίπερ Μπρινιόλι και μέσο Γιόνσον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments