Διεθνή

Γάζα: Κατάστημα δημιουργεί πλαστά αυτοκόλλητα της UNICEF για παλαιστινιακά οχήματα

Γάζα: Κατάστημα δημιουργεί πλαστά αυτοκόλλητα της UNICEF για παλαιστινιακά οχήματα

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, liberal.gr, Γάζα: Κατάστημα δημιουργεί

Κατάστημα στη βόρεια Γάζα πουλάει ψεύτικα αυτοκόλλητα της UNICEF για να τοποθετηθούν σε οχήματα.

‘Eνα κατάστημα στη βόρεια Γάζα πουλάει ψεύτικα αυτοκόλλητα της UNICEF για να τοποθετηθούν σε οχήματα, σύμφωνα με το TikTok του καταστήματος, το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με την Jerusalem Post.

Το κατάστημα, «World of Stickers», ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι άνοιξε ξανά σε νέα τοποθεσία στην οδό Al-Sahaba, κοντά στο ιατρικό συγκρότημα Al-Sahaba στην πόλη της Γάζας.

«Καλωσορίζουμε τις παραγγελίες σας», ανέφερε το TikTok, μαζί με ένα βίντεο που φαίνεται να δείχνει το κατάστημα να σχεδιάζει το λογότυπο.

Το βίντεο που δεν είναι πλέον διαθέσιμο, έδειχνε ένα άτομο να κατεβάζει το λογότυπο της UNICEF, να το μεγεθύνει, να φτιάχνει ένα πρότυπο και στη συνέχεια να το εκτυπώνει σε ένα μεγάλο φύλλο αυτοκόλλητου.

Το αυτοκόλλητο εμφανιζόταν στη συνέχεια να κολλάει στο καπό, στα πλαϊνά, στην οροφή και στο πορτμπαγκάζ ενός λευκού KIA, με παλαιστινιακές πινακίδες 3-1801-06.

Το κατάστημα, το οποίο αυτοαποκαλείται «ειδικό σε όλα τα είδη αυτοκόλλητων» έχει επίσης διαφορετικό βίντεο που τους δείχνει να μετατρέπουν ένα απλό λευκό φορτηγάκι σε ασθενοφόρο της Παλαιστινιακής Ερυθράς Ημισελήνου, συμπεριλαμβανομένων των λογότυπων και των κόκκινων αυτοκόλλητων του αμαξώματος.

Σε ένα άλλο βίντεο, φαίνονται να χρησιμοποιούν αυτοκόλλητα για να κάνουν να φαίνεται ότι ένα αυτοκίνητο έχει πιτσιλιστεί με αίμα.

UNICEF Η UNICEF, που σημαίνει Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά, είναι μια ανθρωπιστική οργάνωση που έχει ως στόχο την παροχή βοήθειας στα παιδιά σε όλο τον κόσμο. Είναι παρούσα στη Γάζα από την αρχή του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς και ασχολείται με την παροχή βοήθειας, την παροχή ιατρικών προμηθειών, τη διατροφή και την εκπαίδευση και άλλα.

Τον Ιούνιο, η Χαμάς εκτόξευσε πύραυλο εναντίον μιας αυτοκινητοπομπής ανθρωπιστικής βοήθειας της UNICEF που συντονιζόταν με τις IDF και την COGAT (Συντονιστικό όργανο των κυβερνητικών δραστηριοτήτων στα εδάφη), για την επανένωση παιδιών από τη βόρεια Γάζα με τις οικογένειές τους στο νότο, ανακοίνωσε η COGAT.

Το βράδυ της Πέμπτης, οι IDF επιτέθηκαν σε ενόπλους που πήραν τον έλεγχο ενός οχήματος μιας αυτοκινητοπομπής ανθρωπιστικής βοήθειας στη νότια περιοχή Ράφα της Λωρίδας της Γάζας.

Η UNICEF άργησε να καταδικάσει τις φρικαλεότητες των τρομοκρατών της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου και εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τη σεξουαλική βία που διαπράττει η Χαμάς στο Ισραήλ περίπου δύο μήνες μετά τις επιθέσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments