Lifestyle

Ξαναχτύπησε ο Πελετιέ: Το να είμαι με 3 γυναίκες είναι δύσκολο, το δοκίμασα ήδη με δύο [vid]

Ξαναχτύπησε ο Πελετιέ: Το να είμαι με 3 γυναίκες είναι δύσκολο, το δοκίμασα ήδη με δύο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Ξαναχτύπησε ο Πελετιέ: Το να είμαι με 3 γυναίκες είναι δύσκολο, το δοκίμασα ήδη με δύο [vid]

Στα «μαθήματά» του περί σχέσεων επέστρεψε ο Νίκος Πελετιέ

Στα «μαθήματά» του περί σχέσεων επέστρεψε ο Νίκος Πελετιέ στο Power of Love, προκαλώντας αμήχανα χαμόγελα με ορισμένα από τα λεγόμενά του για τις γυναίκες και τις επιτυχημένες σχέσεις.

«Θα ήθελα η Σωτηρία να είναι ευτυχισμένη. Συνήθως η ευτυχία της γυναίκας πηγάζει μέσα από την οικογένειά της. Αυτή είναι η ευτυχία της κάθε γυναίκας παγκόσμια. Αν θέλετε να είστε ευτυχισμένες και να βρείτε έναν άντρα που να σας αγαπήσει, κλείστε τα social… Ήρθα σε αυτό το παιχνίδι για να μοιραστώ τα διδάγματά μου, είμαι σίγουρος πως δεν θα βρω το έρωτα. Δεν τον βρήκα. Αστειεύομαι» είπε ο Νίκος Πελετιέ στο Power of Love και σε άλλο σημείο πρόσθεσε:

«Εάν μπορέσω να έχω 3 γυναίκες, πίστεψέ με ότι όχι μόνο θα είμαι υπερπετυχημένος σε όλους τομείς… Αν τα καταφέρω συναισθηματικά, οικονομικά, σωματικά να ικανοποιώ τρεις γυναίκες, θα μου στέλνεις μήνυμα για να ακούσεις 3 δευτερόλεπτα τη φωνούλα μου. Αυτό το φαινόμενο με τις 3 γυναίκες, είναι πολύ δύσκολο για το πετύχει ένας άντρας. Το δοκίμασα με δύο κι ήταν δύσκολο. Αν ήθελα να είμαι με τρεις, θα έπαιρνα τρεις και τη Νίκη να βοηθάει στο καθάρισμα. Είναι καλή σε αυτά.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments