Πολιτική

Άδωνις σε «Καθημερινή»: Έχω μάθει να αντιμετωπίζω θαρραλέα τις συγκεντρώσεις των αριστερών

Άδωνις σε «Καθημερινή»: Έχω μάθει να αντιμετωπίζω θαρραλέα τις συγκεντρώσεις των αριστερών

Πηγή Φωτογραφίας: [365849] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ "ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024" / 3η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Δεν με τρόμαξαν ποτέ οι επαγγελματίες διαδηλωτές

Απάντηση στο σχόλιο της «Καθημερινής», που τον επικρίνει για τη στάση του απέναντι στους αριστερούς διαδηλωτές στα νοσοκομεία της χώρας, δίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε ανάρτησή του, ο υπουργός Υγείας τονίζει πως, στις διάφορες συγκεντρώσεις των αριστερών στις επισκέψεις του στα νοσοκομεία, έχει συνηθίσει να μην κρύβεται ή να μπαίνει από την πίσω πόρτα, αλλά να αντιμετωπίζει τους αριστερούς στα ίσα και με θάρρος.

Για τον Άδωνι Γεωργιάδης, «η εικόνα των υπουργών που αποφεύγουν τους επαγγελματίες διαδηλωτές («συμμορία της μιζέριας» τους ονομάζει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και το βρίσκω απολύτως ακριβές) δυναμώνει τους διαδηλωτές επικοινωνιακά και τους επιτρέπει να παρουσιάζουν μία ψευδή εικόνα διάλυσης του ΕΣΥ. Χθες στη Λήμνο ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο καθώς παρουσίαζαν ως διαλυμένο ένα από τα καλύτερα Περιφερειακά Νοσοκομεία της Χώρας μας, για το οποίο η Κυβέρνησή μας έχει κάνει πολλή δουλειά».

Σε κάθε περίπτωση, ο υπουργός Υγείας σημειώνει ότι «πιθανόν να έχουμε και μία μικρή ιδεολογική διαφωνία με τον συντάκτη, εγώ «δεν τιμώ τους αγώνες της Αριστεράς» την ιδεολογική ηγεμονία της οποίας θεωρούσα και θεωρώ βασικό παράγοντα υστέρησης της πατρίδος μας και την πολεμώ από την πρώτη μου μέρα στην πολιτική. Εάν οι άνθρωποι αυτοί, έπαιρναν ποτέ την εξουσία στα αλήθεια, συντάκτες όπως αυτός δεν θα μπορούσαν να ασκούν κριτική σε Υπουργό χωρίς τον κίνδυνο Διώξεων και αυτό είναι που μας κάνει διαφορετικούς. Εμείς χαιρόμαστε με την κριτική, απαντούμε σε αυτήν και την ανεβάζουμε και στα δικά μας social ώστε να έχουν γνώμη όλοι όσοι ενδιαφέροντα».

Επισημαίνουμε ότι το εν λόγω σχόλιο της «Καθημερινής» υποστηρίζει, ανάμεσα στα άλλα, πως «ο Άδωνις είναι ο μόνος που μπορεί να τα βάλει άφοβα με τον αριστερό όχλο. Και μόνος του να είναι, θα σηκώσει ο ίδιος το κινητό, θα πάρει ο ίδιος την ντουντούκα, θα πει αυτά που έχει να πει και θα τα ανεβάσει και στο Twitter. Μόνο που τελευταία έχει παραγίνει, ωθώντας τον υπουργό Υγείας σε ένα δεξιό ακτιβισμό, χωρίς, όμως, πολιτικό αντίκρισμα, πέραν των ολίγων δευτερολέπτων, που κοιτάει κάποιος ένα βίντεο ή μια ανάρτηση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments