Πολιτική

Άδωνις σε Νατσιό: Τις Κυριακές λειτουργεί κανονικά το ΕΣΥ

Άδωνις σε Νατσιό: Τις Κυριακές λειτουργεί κανονικά το ΕΣΥ

Πηγή Φωτογραφίας: [365849] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ "ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024" / 3η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Απάντηση του υπουργού Υγείας σε παρέμβαση του προέδρου της Νίκης

«Τις Κυριακές το ΕΣΥ λειτουργεί κανονικά», τονίζει, σε ανάρτησή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας στον Δημήτρη Νατσιό.

Όπως διευκρινίζει ο υπουργός Υγείας, οι νοσοκομειακές δομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας δουλεύουν κανονικά και τις Κυριακές, «δεν λειτουργούν τα Περιφερειακά Ιατρεία αλλά οι μονάδες του που εφημερεύουν).

Λίγο πιο πριν, ο πρόεδρος της Νίκης σημείωνε σε ανάρτησή του πως «σήμερα, εισήχθη εκτάκτως στο Νοσοκομείο Κατερίνης ένας γνωστός μου ιερέας. Αρχικά προσπάθησα να επικοινωνήσω με το κέντρο του Νοσοκομείου, για να μάθω για την κατάστασή του, αλλά καμία απάντηση. Πήρα προσωπικά τον Πρόεδρο του Νοσοκομείου, αλλά το τηλέφωνό του ήταν κλειστό. Μετά θυμήθηκα ότι ήταν Κυριακή και σταμάτησα τις προσπάθειες. Το είπε άλλωστε και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Μην αρρωσταίνετε το Σαββατοκύριακο».

Αναφερόμενος στην παρέμβαση του Δημήτρη Νατσιού, ο Άδωνις Γεωργιάδης επισημαίνει πως «ανεβάζω αυτή την λεπτομερειακή ενημέρωση διότι ο κ. πρόεδρος της «Νίκης» άρχισε και αυτός τις συκοφαντίες περί Κυριακής. Τις Κυριακές λειτουργεί κανονικά το ΕΣΥ, δεν λειτουργούν τα Περιφερειακά Ιατρεία αλλά οι μονάδες του που εφημερεύουν. Εύχομαι πολλά περαστικά στον γηραιό ιερέα, του οποίου η μικρή περιπέτεια της υγείας έγινε η αφορμή για αυτή την λανθασμένη ανάρτηση του κ. Νατσιού».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments