Πολιτική

Δούκας από τα Τρίκαλα: Η ενότητα δεν είναι ησυχαστήριο και σιωπητήριο – Το ΠΑΣΟΚ ενωμένο θα νικήσει

Δούκας από τα Τρίκαλα: Η ενότητα δεν είναι ησυχαστήριο και σιωπητήριο – Το ΠΑΣΟΚ ενωμένο θα νικήσει

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Δούκας από τα Τρίκαλα: Η ενότητα δεν είναι ησυχαστήριο και σιωπητήριο - Το ΠΑΣΟΚ ενωμένο θα νικήσει

Μόνο το 1% του Ταμείου Ανάκαμψης πάει σε θέματα για την κλιματική κρίση σημείωσε ο Χάρης Δούκας

Στα Τρίκαλα βρέθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας

Σύμφωνα με το trikalanews, ο κ. Δούκας, που συνεχίζει την περιοδεία του ενόψει των εσωκομματικών εκλογών, στη συγκέντρωση το βράδυ του Σαββάτου στο Μύλο Ματσόπουλου τόνισε την ανάγκη για ενότητα, ξεκαθαρίζοντας ότι «η ενότητα δεν είναι ησυχαστήριο και σιωπητήριο», και τόνισε πως «το ΠΑΣΟΚ ενωμένο θα νικήσει». 

Εμφανίστηκε αισιόδοξος για την υποψηφιότητά του, δηλώνοντας πως το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής στην πολιτική ζωή της χώρας. Παράλληλα, τόνισε ότι ακόμη οι πληγέντες των καιρικών καταστροφών δεν έχουν αποζημιωθεί.

Δούκας: Μόνο το 1% του Ταμείου Ανάκαμψης πάει σε θέματα για την κλιματική κρίση

«Η περιοχή σας έζησε έναν πολύ μεγάλο κίνδυνο και μια μεγάλη καταστροφή και δεν έχει ακόμη αποζημιωθεί, δεν έχουν προχωρήσει ακόμη έργα. Υπάρχει ένα ταμείο, που λέγεται Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, που έχει ακριβώς αυτό τον σκοπό, 32 δισ.. Από αυτά μόλις το 1% έχει πάει για τα θέματα που έχουν να κάνουν με την κλιματική κρίση που 40 χρόνια λένε ότι είναι πολύ κρίσιμη για τη χώρα. Όχι μόνο αυτό, τα υπόλοιπα όλα, το 99% πάει για mall, καζίνο και πράσινους ουρανοξύστες. Ό,τι ακριβώς δεν είναι βιώσιμη ανάπτυξη», επεσήμανε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments