Ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 01-07/09 Ευκαιρίες που χάσατε θα εμφανιστούν ξανά

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 01-07/09 Ευκαιρίες που χάσατε θα εμφανιστούν ξανά

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Εβδομαδιαίες προβλέψεις 01-07/09 Ευκαιρίες που χάσατε θα εμφανιστούν ξανά

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 01-07/09 Α’

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 01-07/09 ζώδια κριός .

Ένας θησαυρός μπορεί να προέλθει από μια εκπληκτική πηγή αυτή την εβδομάδα. Αυτή την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19 Νοεμβρίου και ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι τις 30 Ιανουαρίου του 2025. .

Αυτό το διάστημα ερευνάτε μια κερδοφόρα δραστηριότητα που είχατε σκεφτεί στο παρελθόν.

Τώρα έχετε νέες πληροφορίες ή τουλάχιστον μια εντονότερη επιθυμία για να δοκιμάσετε. Εκκρεμούν ακόμη κάποια θέματα που πρέπει να λυθούν στη διαδικασία, αλλά υπάρχει θησαυρός εδώ αν είστε διατεθειμένοι να το ψάξετε.

Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου αναδύεται μια Νέα Σελήνη στην Παρθένο και ο Άρης στους Διδύμους τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των πνευματικών πρακτικών σας. Σήμερα θα προσπαθήσετε να ισορροπήσετε θέματα της καθημερινότητάς σας, με ένα πνευματικό ενδιαφέρον που θέλετε να επιδιώξετε. Ο διαλογισμός, σας βοηθά να ορίσετε τις προθέσεις σας. Τώρα μπορείτε να προσθέσετε πνευματικές πρακτικές στην καθημερινή σας ρουτίνα.

ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, είστε ελεύθερος να εκφραστείτε. Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19 Νοεμβρίου και ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο, μέχρι τις 30 Ιανουαρίου του 2025. Ευκαιρίες που χάσατε το προηγούμενο διάστημα, μπορεί να εμφανιστούν ξανά. Ίσως είναι η επιστροφή μιας επαγγελματικής ευκαιρίας ή μιας ρομαντικής σχέσης που πρέπει να αποκατασταθεί. Είναι καλή ιδέα να βγάλετε τη λίστα των στόχων σας και να τους μοιραστείτε με το Σύμπαν.

Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, αναδύεται μια Νέα σελήνη στην Παρθένο και ο Άρης στους Διδύμους τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της κοινότητάς σας. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε, αλλά οι φίλοι σας θέλουν να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Επιπλέον, μπορεί να θέλουν να ακολουθήσετε παλιές συνήθειες που προσπαθήσατε πολύ για να αφήσετε πίσω σας. Αντί να υποχωρήσετε, δείξτε πειθαρχία και αποφασιστικότητα.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 01-07/09 ζώδια δίδυμοι

Έντονη θα είναι η διαίσθησή σας αυτή την εβδομάδα! Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19 Νοεμβρίου και ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο, μέχρι τις 30 Ιανουαρίου του 2025. Τώρα μπορείτε να εμβαθύνετε σε μυστικιστικές μελέτες, με ανανεωμένη θέρμη. Τα μυστήρια του Σύμπαντος ανοίγονται μπροστά σας και αποκαλύπτουν τα μυστικά τους. Μπορείτε να κερδίσετε βοήθεια από τον κόσμο των πνευμάτων. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σπουδάσετε σαμανισμό ή οποιαδήποτε από τις μαγικές τέχνες.

Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, αναδύεται μια Νέα σελήνη στην Παρθένο και ο Άρης στο δικό σας ζώδιο τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της φήμης σας. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Μπορεί να είστε στη σκηνή, να στέκεστε στη μέση ενός δωματίου γεμάτο κόσμο… ή οι αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να έχουν συγκεντρώσει περισσότερη προσοχή.

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, θα διαπιστώσετε ότι η γνώση είναι δύναμη. Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19 Νοεμβρίου και ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι τις 30 Ιανουαρίου του 2025. Ένας/μία πρώην μπορεί να χτυπήσει την πόρτα σας. Ένας παλιός έρωτας μπορεί να αναζωπυρωθεί από μια τυχαία συνάντηση ή μια επικοινωνία. Αν ψάχνετε για αγάπη, θα σας δοθει μια δεύτερη ευκαιρία με κάποιον/α από το παρελθόν σας. Αναπολήστε μαζί τα περασμένα.

Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου αναδύεται μια Νέα σελήνη στην Παρθένο και ο Άρης στους Διδύμους τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της παιδείας σας. Πιθανόν να ξεκινάτε ένα σχολικό εξάμηνο και να αισθάνεστε λίγο καταβεβλημένοι. Ίσως λείπετε από το σχολείο και εύχεστε να μπορούσατε να επιστρέψετε και να παρακολουθήσετε κάποια μαθήματα. Η γνώση σας καλεί. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για μελέτη.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 01-07/09 ζώδια λέων

Μια οικονομική ευκαιρία θα είναι διαθέσιμη, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19 Νοεμβρίου και ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι τις 30 Ιανουαρίου του 2025. Τώρα σκέφτεστε να πάρετε πίσω την παλιά σας δουλειά. Μπορεί να ερευνάτε το γεγονός να επιστρέψετε σε μια εταιρεία που εργαζόσασταν στο παρελθόν. Ένας παλιός προϊστάμενος μπορεί να επικοινωνήσει και να σας ζητήσει να εργαστείτε ξανά γι’ αυτόν. Αν πάλι ετοιμαζόσασταν να προχωρήσετε σε μια νέα εταιρεία, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να μείνετε εκεί που είστε.

Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, αναδύεται μια Νέα Σελήνη στην Παρθένο και ο Άρης στους Διδύμους τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των πόρων και της μαγείας σας. Μπορεί να κάψετε ένα κερί για περισσότερα χρήματα, να ανάψετε λιβάνι ή να απλώσετε κρύσταλλα σε σχήμα ευρώ. Είναι καλή στιγμή για να ξεσκονίσετε τον τυχερό σας βάτραχο του χρήματος ή να ταΐσετε με κέρματα την τυχερή γάτα σας.

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να ενισχύσετε μια σημαντική σχέση. Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι τις 30 Ιανουαρίου του 2025 και ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19 Νοεμβρίου. Μπορεί να σκέφτεστε να επιστρέψετε στα θρανία. Ίσως λαχταράτε τη διαύγεια που φέρνει η ακαδημαϊκή ζωή. Αν ήδη σπουδάζετε, ίσως πλησιάζετε αυτό το εξάμηνο με ένα νέο σχέδιο.

Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, αναδύεται μια Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο και ο Άρης στους Διδύμους τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των σχέσεων. Τώρα είναι έντονος ο ρομαντισμός. Σκεφτείτε να περπατήσετε με το ταίρι σας κάτω από τα αστέρια και να μιλήσετε για το κοινό σας μέλλον. Αν ψάχνετε για σχέση, μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α που εκτιμά τον ρομαντισμό όσο κι εσείς.

Πηγή: astrolive.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments