Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έκλεισε ο παιχταράς Φουρνιέ! Η μεγάλη “βόμβα” του ευρωπαϊκού μπάσκετ

Ολυμπιακός: Έκλεισε ο παιχταράς Φουρνιέ! Η μεγάλη “βόμβα” του ευρωπαϊκού μπάσκετ

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Ολυμπιακός: Έκλεισε ο παιχταράς Φουρνιέ! Η μεγάλη "βόμβα" του ευρωπαϊκού μπάσκετ

Η μεγάλη "βόμβα"

Η μεγάλη “βόμβα” του ευρωπαϊκού μπάσκετ ανήκει στον Ολυμπιακό! Οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν σε οριστικό deal με τον Eβάν Φουρνιέ ο οποίος μετά από 12 χρόνια στο NBA είναι έτοιμος να ντυθεί στα ερυθρόλευκα να δώσει λίγη από την… λάμψη του στην Euroleague! Οι Πειραιώτες βρήκαν τη “χρυσή” τομή με τον Γάλλο παικταρά για συμβόλαιο για 2+1 χρόνια και ετήσιες απολαβές που “αγγίζουν” τα 2.500.000 ευρώ!

Ήρθε το… μπαμ με τον Ολυμπιακό να έρχεται σε οριστική συμφωνία με τον Εβάν Φουρνιέ

Ο Εβάν Φουρνιέ έδωσε τα χέρια με τον Ολυμπιακό ο οποίος είχε ξεχωρίσει εδώ και αρκετό καιρό την περίπτωση του, έκανε ο,τι περνούσε από το χέρι του για να τον φέρει στο λιμάνι και μετά τον Σάσα Βεζένκοφ φέρνει ένα από τα επίσης πιο “καυτά” ονόματα του καλοκαιριού στο ρόστερ του δημιουργώντας μια ομάδα… όνειρο!

Ο Γάλλος περιφερειακός μετά την πολυετή θητεία του στο NBA διάρκειας 12 ετών και το πέρασμα του από τους Νάγκετς, Μάτζικ, Σέλτικς, Νικς και Πίστονς, θα διασχίσει τον Ατλαντικό για να επιστρέψει ξανά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και να σαρώσει τα πάντα με την παρουσία του στην Euroleague. Ο Ολυμπιακός μάλιστα ήταν μια ομάδα την οποία είχε ξεχωρίσει όπως είχε δηλώσει στο παρελθόνκαι πλέον είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments