Ελλάδα

Με ράμματα στο κεφάλι ο 36χρονος που ξυλοκοπήθηκε από 4 νεαρούς στο Ρέθυμνο [vid]

Με ράμματα στο κεφάλι ο 36χρονος που ξυλοκοπήθηκε από 4 νεαρούς στο Ρέθυμνο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Με ράμματα στο κεφάλι ο 36χρονος που ξυλοκοπήθηκε από 4 νεαρούς στο Ρέθυμνο [vid]

Τι λέει ο πατέρας ενός από τους 4 φερόμενους ως δράστες

Κάταγμα στο κεφάλι υπέστη ο 36χρονος Γάλλος που ξυλοκοπήθηκε από τέσσερις νεαρούς στο Ρέθυμνο τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, μιλώντας στο Live News, ο 36χρονης υπέστη κάταγμα στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού και χρειάστηκε ράμματα. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική και είναι σε καλή κατάσταση. Όπως εξήγησε, δεν έχει διαπιστωθεί αν τα τραύματα προκλήθηκαν από την πτώση ή από τα χτυπήματα.

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται η στιγμή που ο τουρίστας βρίσκεται ξαφνικά περικυκλωμένος από τέσσερις ντόπιους που σταμάτησαν να τον χτυπούν μόνο όταν κατέρρευσε μπροστά τους.

Ο νεαρός δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι και όταν ήδη είχε πέσει στο έδαφος δέχτηκε μια κλωτσιά στα πλευρά.

Είναι η στιγμή που κάποιοι από τους παρευρισκόμενους φοβούνται τα χειρότερα για τον άτυχο Γάλλο. Είναι αναίσθητος και κάποιοι προσπαθούν μάταια να τον συνεφέρουν, λίγο πριν φτάσει στο σημείο ασθενοφόρο, για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.

«Ακόμα δεν ξέρουμε, οι Γάλλοι ήταν πολύ πιωμένοι» λέει πατέρας ενός από τους δράστες

Ο πατέρας ενός εκ των 4 δραστών αποφασίζει να μιλήσει στο Live News. Είναι βέβαιος όπως μας λέει, πως ο γιος του, δεν ξεκίνησε το επεισόδιο.

Όπως υποστηρίζει το περιβάλλον των 4 ντόπιων που συνελήφθησαν από αστυνομικούς, ο Γάλλος και η παρέα του διασκέδαζαν στο μπαρ και κάποια στιγμή, όπως λένε, άρχισαν να παρεκτρέπονται. Η συνέχεια δόθηκε εκτός με την κατάσταση να ξεφεύγει και τις σκηνές βίας να είναι ανεπίτρεπτες.

«Δεν ξέρουμε ποιοι το ξεκίνησαν απλά είδαμε να γίνεται αυτό (που) είδατε να γίνεται στο βίντεο».

Ακόμα και μέλη της παρέας του Γάλλου τραυματία έμειναν πίσω να κοιτούν εκείνα τα δευτερόλεπτα, με τους υπεύθυνους του καταστήματος να ειδοποιούν τόσο το ΕΚΑΒ όσο και την αστυνομία.

Συγγενής δράστη ανέφερε: «Σήμερα το έμαθα κι εγώ, σήμερα το πρωί. Δεν είναι τέτοιο παιδί για να μπλέξει, λογικά τον πήρε η μπάλα λόγω της παρέας του».

Κρατούμενοι οι τέσσερις νεαροί που ξυλοκόπησαν τον τουρίστα

Αυτές αλλά και άλλες εικόνες από κάμερες ασφαλείας, οδήγησαν τα βήματα των αστυνομικών που προχώρησαν σε συλλήψεις, με τους 4 άντρες που κατηγορούνται για την επίθεση και τον τραυματισμό του τουρίστα, να οδηγούνται το μεσημέρι στα δικαστήρια.

Οι τέσσερις άνδρες ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη.

Σε έρευνα που έκαναν αστυνομικοί στα σπίτια των 4 δραστών, κατασχέθηκε ένα μαχαίρι και μια ποιμενική ράβδος, με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments