Ελλάδα

Πώς η «βασίλισσα των λούνα παρκ» πήρε και νέα άδεια παρά την καταδίκη της – Τι δηλώνει η ίδια

Πώς η «βασίλισσα των λούνα παρκ» πήρε και νέα άδεια παρά την καταδίκη της – Τι δηλώνει η ίδια

Πηγή Φωτογραφίας: [371422] Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΣΤΟ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

«Φταίω; Να τιμωρηθώ. Δεν φταίω; Είναι κρίμα»

Περισσότερες από έξι δεκαετίες μετρά στον χώρο της συγκεκριμένης ψυχαγωγίας, η Μαρία Παναγιωτοπούλου, γνωστή και «βασίλισσα των λούνα παρκ». Με αφορμή την υπόθεση του θανάτου του 19χρονου σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική. Μάλιστα αναφέρθηκε στον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου λούνα παρκ, σημειώνει ότι όχι μόνο δεν υπήρξαν ποτέ συνεργάτες αλλά και πως βρίσκονται σε δικαστικές διαμάχης.

«Εγώ με τον κ. …, στο Πευκοχώρι που έγινε το ατύχημα αυτό, έχω 10 χρόνια άσχημα προηγούμενα. Εμένα μου έκλεψε δύο μηχανήματα. Τώρα έχω ένα μηχάνημα που είναι στο Ρούσελ, σύνορα με Βουλγαρία – Ρουμανία. Το βρήκαμε. Μου έκλεψε δύο μηχανήματα, μου έκαψε μηχάνημα.

Πέρσι παραμονές Χριστουγέννων έβαλε και μου έκαψαν το σπίτι του Άγιου Βασίλη. Η ζήλια γίνεται μίσος και το μίσος δεν ξέρει πού μπορεί να… Με έχει απειλήσει επανειλημμένες φορές. Ότι θα με σκοτώσει, θα με κάνει. Άμα δείτε τι δικαστήρια έχω εγώ με αυτόν τον άνθρωπο. Άμα δείτε τι μου έχει κάνει… Και κάθονται και λένε ότι εγώ είμαι συνέταιρος, ξέρω κι εγώ…»

Η κα Παναγιωτοπούλου έχει σε βάρος της μια αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση για τον τραυματισμό 9χρονης το 2009 σε δικές της εγκαταστάσεις στη Χαλκίδα, ενώ εκκρεμεί δικαστήριο για τον θάνατο 13χρονης και πάλι σε δικό της λούνα παρκ στον Αλμυρό. Παρά το γεγονός αυτός, σύμφωνα με το MEGA έλαβε άδεια να λειτουργήσει την επιχείρησή της στη Λάρισα.

«Φταίω; Να τιμωρηθώ. Δεν φταίω; Είναι κρίμα. Γιατί είναι πολύ μεγάλη λύπη αυτά που ακούω. Είναι όλα συκοφαντίες. Δεν είναι έτσι όμως. Ψάξτε την αλήθεια. Όταν παραδίδεται ένας φάκελος σε μία δημοπρασία και πλήρης, ξέρετε από τι χέρια περνάνε; Ξέρετε από τι ελέγχους; Μετά, εδώ εμένα στον Αλμυρό, ήρθε επιτροπή. Έλεγξαν τα πάντα. Επιτροπή του δημοσίου, όχι δική μου επιτροπή. Δηλαδή και παντού. Όπου και να πάω εγώ εμένα έρχεται επιτροπή», είπε στο MEGA.

Η ίδια σημειώσει ότι όλα έγιναν σύμφωνα με το νόμο: «Τι πλαστά χαρτιά μου έβγαλαν ότι έχω… δηλαδή βγάλατε μια ιστορία με ένα ατύχημα που έγινε πριν 20 χρόνια, το παιδί είναι μια χαρά, παντρεύτηκε, η μάνα πήρε 750 χιλιάρικα και είχαν όλοι το σθένος να βγουν και να μιλήσουν; Έλεος. Και η περίπτωση της Χαλκίδας είναι 18 χρόνια. Δηλαδή, σκαλίζουμε αυτά που ήταν πριν… Πιάσε αυτά που ήταν χθες. Πιάσε αυτά που ήταν προχθές».

Πώς γίνεται τώρα να της έχει δοθεί η συγκεκριμένη άδεια παρά την καταδίκη της; Σύμφωνα με το MEGA, το ποινικό μητρώο που παρουσιάστηκε εκ μέρους της γυναίκας ήταν λευκό. Αυτό συνέβη καθώς στο ποινικό μητρώο της 78χρονης εμφανίζεται ως τόπος γέννησης η Γερμανία. Υπάρχει όμως κι ένα άλλο πιστοποιητικό γέννησης με τόπο γέννησης την Αθήνα, το οποίο γράφει πάνω και την ποινή που της επιβληθεί αλλά και τον λόγο που της έχει επιβληθεί.

Η ίδια αναφέρει: «Γεννήθηκα στη Γερμανία και σπούδασα στη Γιουγκοσλαβία. Και μετά ήρθαμε στην Ελλάδα. Από το μηδέν και είμαι μόνη η γυναίκα, που είμαι σήμερα 80 χρονών κι έχω υιοθετήσει δύο παιδιά. Έχω τη ψυχή να μοιράσω τον αγώνα μου με τα παιδάκια αυτά που όχι τα λατρεύω, είναι… είναι τα πάντα για μένα. Μία αγωνίστρια, που αγωνίζεται από 12 χρονών, που έχει πεθάνει ο άντρας της από το ’75 και είναι στον χώρο αυτό, που είναι ανδροκρατούμενος χώρος και επιβιώνει, με ψηλά το κεφάλι», είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments