Lifestyle

Ερωτευμένη ξανά η Φαίη Σκορδά! Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος [pic]

Ερωτευμένη ξανά η Φαίη Σκορδά! Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Ερωτευμένη ξανά η Φαίη Σκορδά! Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος [pic]

Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται σε σχέση

Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται σε σχέση τους τελευταίους μήνες με τον γνωστό αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Αθανασιάδη. Το ζευγάρι μάλιστα, όπως μετέφερε αρχικά η Τζώρτζια Συρίχα, ταξίδεψε μαζί στην Ιταλία και πολλοί έκαναν λόγο για δύο ανθρώπους πολύ ερωτευμένους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κάλλιας Καρτσάκη στο Tlife, σε αντίθεση με την παρουσιάστρια, ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης, ο οποίος έχει κάνει σπουδές στην Ιταλία, δεν επιθυμεί καθόλου δημοσιότητα και γι’ αυτό το λόγο οι δυο τους κινούνται ιδιαίτερα διακριτικά.

Ακόμα και στο Instagram, ένα μέσο που η Φαίη Σκορδά χρησιμοποιεί πολύ, δεν ακολουθεί το αρχιτεκτονικό γραφείο του αγαπημένου της για να μη δώσει στόχο. Ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης έχει σκεφτεί το επόμενο βήμα στη σχέση του με την παρουσιάστρια. Ο γνωστός αρχιτέκτονας έδωσε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο στην παρουσιάστρια, δείχνοντάς της με αυτόν τον τρόπο ότι ο έρωτάς τους θέλει να επισφραγιστεί με γάμο.

Προς το παρόν φαίνεται πως η Φαίη Σκορδά δεν επιθυμεί να δώσει περαιτέρω δημοσιότητα και γι’ αυτόν τον λόγο δεν φοράει το μονόπετρο στη νέα της επαγγελματική στέγη, στις βόλτες και στις εξορμήσεις της, όπως στην πρόσφατη εκδρομή τους στο Πόρτο Χέλι μέσα στον Αύγουστο.

Πηγή: zappit.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments