Lifestyle

Μάλωσαν; Η Βάσω Λασκαράκη δεν ευχήθηκε στην Αθηνά Οικονομάκου και οι εικασίες ξεκίνησαν

Μάλωσαν; Η Βάσω Λασκαράκη δεν ευχήθηκε στην Αθηνά Οικονομάκου και οι εικασίες ξεκίνησαν

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM VASO LASKARAKI //Μάλωσαν; Η Βάσω Λασκαράκη δεν ευχήθηκε στην Αθηνά Οικονομάκου και οι εικασίες ξεκίνησαν

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Βάσω Λασκαράκη είναι αρκετά χρόνια φίλες

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Βάσω Λασκαράκη είναι αρκετά χρόνια φίλες, με τη δεύτερη να είναι μεταξύ των νονών του Μάξιμου, του μοναχογιού της πρώτης με τον Φίλιππο ΜιχόπουλοΟι δυο τους έχουν μιλήσει σε αρκετές συνεντεύξεις για τη σχέση τους, αλλά και στα social media έχουν κληθεί να αναφερθούν σε αυτή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⓋⒶⓈⒾⓁⒾⓀⒾ ⓁⒶⓈⓀⒶⓇⒶⓀⒾ (@vasolaskaraki)

Τον περασμένο Μάιο η Αθηνά Οικονομάκου είχε δεχθεί μία ερώτηση σε ένα q&a που έκανε στο Instagram για το τι συμβαίνει μεταξύ τους, μιας και έχουν καιρό να βρεθούν. Τότε, η ίδια απάντησε ότι βρίσκονται απλώς δεν το ανεβάζουν στο Instagram. Η Βάσω Λασκαράκη είχε ευχηθεί στην κουμπάρα της για τα γενέθλια της τον περασμένο Μάρτιο, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από τη σειρά που συμπρωταγωνιστούσαν.

Όμως με αφορμή την γιορτή της την 1η Σεπτεμβρίου, η Βάσω Λασκαράκη δεν έκανε κάποια σχετική ανάρτηση για τη φίλη της και κουμπάρα της, με πολλούς να αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τις δύο γυναίκες.

Η αλήθεια είναι ότι η Αθηνά Οικονομάκου και η Βάσω Λασκαράκη δεν διαφημίζουν τη φιλία τους και κάνουν κοινές αναρτήσεις αρκετά σπάνια. Και μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου να είναι αρκετά ενεργή στα προσωπικά της social media, όμως η Βάσω Λασκαράκη είναι πιο χαμηλών τόνων και δεν μοιράζεται αρκετά στο Instagram της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments