Lifestyle

Πριν γνωρίσει τη Λασκαράκη: Αυτή ήταν η εντυπωσιακή γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό του Τσιμιτσέλη

Πριν γνωρίσει τη Λασκαράκη: Αυτή ήταν η εντυπωσιακή γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό του Τσιμιτσέλη
Ναι! Καλά διαβάσατε, ο ηθοποιός υπήρξε πολύ ερωτευμένος με μια εντυπωσιακή γυναίκα

Μπορεί οι δύο πιο γνωστοί έρωτες που σημάδεψαν τη ζωή του Γιάννη Τσιμιτσέλη να ήταν πρώτα η Βάσω Λασκαράκη και μετά η Κατερίνα Γερονικολού, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι πριν δεν ήταν ένα βήμα πριν ανέβει… τα σκαλιά της εκκλησίας.Ναι! Καλά διαβάσατε, ο ηθοποιός υπήρξε πολύ ερωτευμένος με μια εντυπωσιακή γυναίκα, λίγα χρόνια πριν γνωρίσει τη Βάσω Λασκαράκη και του κλέψει το μυαλό και την καρδιά.Με …

Μπορεί οι δύο πιο γνωστοί έρωτες που σημάδεψαν τη ζωή του Γιάννη Τσιμιτσέλη να ήταν πρώτα η Βάσω Λασκαράκη και μετά η Κατερίνα Γερονικολού, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι πριν δεν ήταν ένα βήμα πριν ανέβει… τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ναι! Καλά διαβάσατε, ο ηθοποιός υπήρξε πολύ ερωτευμένος με μια εντυπωσιακή γυναίκα, λίγα χρόνια πριν γνωρίσει τη Βάσω Λασκαράκη και του κλέψει το μυαλό και την καρδιά.

Ποια ήταν όμως η γυναίκα που είχε στο πλευρό του πριν τα όσα ακολούθησαν στην ερωτiκή του ζωή;

Ας κάνουμε μια αναδρομή και ας επιστρέψουμε στο μακρινό πλέον 2008, όταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης γνωρίζει την -άγνωστη τότε- δημοσιογράφο Ευαγγελία Τσιορλιδά:

Ο Γιάννης, τρελός και παλαβός με την εντυπωσιακή Ευαγγελία, την οποία και γνωρίζει στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής, την φλερτάρει με έξυπνες ατάκες και καταφέρνει να κερδίσει την καρδιά της.

Δεν άργησε καθόλου να δέσει το γλυκό ανάμεσά τους, καθώς οι δυο τους συγκατοικούν πολύ γρήγορα σε σπίτι που αγόρασε ο Γιάννης στα Βόρεια προάστια και ενώ όλοι περιμένουν ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.. χωρίζουν!

Λίγο αργότερα, γνωρίζει την μέλλουσα γυναίκα του, Βάσω Λασκαράκη και τα υπόλοιπα είναι ιστορία….

Τσιμιτσέλης

Πηγή: freddonews.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments