Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Χαρά και δικαίωση για τη σημερινή αθωωτική απόφαση για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Άδωνις Γεωργιάδης: Χαρά και δικαίωση για τη σημερινή αθωωτική απόφαση για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//Άδωνις Γεωργιάδης: Χαρά και δικαίωση για τη σημερινή αθωωτική απόφαση για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Όταν λες την αλήθεια, δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα.

Την ξεχωριστή χαρά και ικανοποίηση για την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που αθωώνει όλους τους άδικα εμπλεκομένους στο ΚΕΕΛΠΝΟ, εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε ανάρτησή του, ο υπουργός Υγείας τονίζει χαρακτηριστικά πως «η σημερινή μέρα είναι ημέρα μεγάλης Χαράς και Δικαίωσης.  02 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα που θα θυμόμαστε, διότι το Δίκαιο κέρδισε το Άδικο!  Ότι τελικά στη Χώρα μας υπάρχει Δικαιοσύνη. Και ότι όταν λες την Αλήθεια δεν έχεις να φοβάσαι απολύτως τίποτε».

«Πριν από λίγο, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, μετά από μία πολύμηνη διαδικασία, στην οποία εξωθεσμικώς παρενέβη ο Παύλος Πολάκης, κήρυξε Ομοφώνως ΑΘΩΟΥΣ, όλους τους κατηγορουμένους», σημειώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης και προσθέτει: «Η χαρά συμπληρώνεται, καθώς πριν από λίγο έμαθα ότι διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον Άρειο Πάγο το αίτημα άρσεως της ασυλίας του Πολάκη, για τη μήνυσή μου για τα «αδιεκρίνιστος», «λαδέμπορας» κλπ, και τις συνεχιζόμενες συκοφαντίες του για τη Novartis. Και γι’ αυτά θα λογοδοτήσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη.  Ευχαριστώ δημόσια την κυρία Ανδρονίκη Θεοφιλάτου και τον σύζυγό της κύριο Σταμάτη Πουλή, διότι εάν έλεγαν ψέματα, όπως τους ζητούσε ο Πολάκης, αυτοί θα είχαν γλυτώσει την ταλαιπωρία τόσων ετών, αλλά για εμένα θα έμενε μία συκοφαντία».

Ακολουθεί η αναλυτική ανάρτηση του υπουργού Υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments