Πολιτική

Άδωνις για διευθυντή του in.gr: Πολιτικά προκατειλημμένος με μένα και τη ΝΔ

Άδωνις για διευθυντή του in.gr: Πολιτικά προκατειλημμένος με μένα και τη ΝΔ

Πηγή Φωτογραφίας: (ΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/EUROKINISSI)//Άδωνις για διευθυντή του in.gr: Πολιτικά προκατειλημμένος με μένα και τη ΝΔ

Πλέον, θα απαντώ σε όλες τις άδικες επιθέσεις που δέχεται το ΕΣΥ

Πολιτική προκατάληψη απέναντι στον ίδιον και τη Νέα Δημοκρατία προσάπτει στον διευθυντή του in.gr Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την απρόκλητη και συκοφαντική επίθεση που δέχθηκε μέσα από τις στήλες του in.gr από τον Λ. Χαραλαμπόπουλο, ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε πως «τo in.gr φιλοξενούσε προχθές ένα άρθρο μιας κυρίας, της Όλγας Στέφου, που συμπτωματικά είναι κόρη πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στα Ιωάννινα. Με το άρθρο αυτό κατηγορούσε το υπουργείο Υγείας για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, γράφοντας πως έχει ελλείψεις σε προσωπικό κλπ. Εγώ βγάζω τα αναλυτικότατα στοιχεία που δείχνουν ότι από το 2019 έως το 2024 έχουμε αύξηση στον προϋπολογισμό 40%, στο προσωπικό 17%, στα χειρουργεία 40% και το νοσοκομείο είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση από το 2019. Και μετά, βγαίνει ο Χαραλαμπόπουλος του Ανταρσύα, διευθυντής του in.gr, και αρχίζει να με βρίζει. Ο Χαραλαμπόπουλος ήταν υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Ανταρσύα. Ένας υποψήφιος βουλευτής της Ανταρσύα κάνει αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία. Θέλει μεγάλη σοφία αυτό;».

Συνολικότερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως για τις άδικες κριτικές που θα δέχεται το ΕΣΥ και το υπουργείο Υγείας, θα απαντά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «πλέον θα απαντώ σε όλα. Και αυτό θα το κάνω, γιατί διαπιστώνω πως για λόγους αντιπολιτευτικούς, πραγματικά προβλήματα διογκώνονται σε τέτοιο βαθμό που να εμφανίζουν το ΕΣΥ ότι καταρρέει. Αυτό απαξιώνει το ΕΣΥ στα μάτια των πολιτών. Και αυτό δεν θέλω να το επιτρέψω», είπε χαρακτηριστικά ο Ά. Γεωργιάδης, προσθέτοντας πως «το Σάββατο, η εφημερίδα Δημοκρατία είχε πρωτοσέλιδο για το θάνατο δύο παιδιών στο Αγία Σοφία. Όμως, η καταγγελία αφορά το Μάιο του 2019, επί υπουργίας Ξανθού – Πολάκη. Σήμερα, η Δημοκρατία λέει ότι εγώ συγκάλυπτα την καταγγελία που έγινε στο Συνήγορο του Πολίτη. Δηλαδή, άλλα αντί άλλων από την εφημερίδα Δημοκρατία, η οποία έλαβε τις αποστομωτικές απαντήσεις».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments