Πολιτική

Άδωνις σε διευθυντή του in.gr: Έχετε εντολή να με χτυπήσετε

Άδωνις σε διευθυντή του in.gr: Έχετε εντολή να με χτυπήσετε

Πηγή Φωτογραφίας: [368715] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Πώς δικαιολογείτε τις υπηρεσίες σας σε έναν εφοπλιστή εκπρόσωπο του μεγάλου κεφαλαίου;

Στην αντεπίθεση περνά ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή το άρθρο του διευθυντή του in.gr Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος υποστηρίζει πως το ΕΣΥ τελεί υπό κατάρρευση.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τονίζει, συγκεκριμένα, πως ο Λ. Χαραλαμπόπουλος ενοχλήθηκε από την λεπτομερειακή απάντηση που έδωσε στην Όλγα Στέφου, δημοσιογράφο του in.gr, η οποία είχε αναφερθεί με ψευδή και συκοφαντικό τρόπο στην κατάσταση που επικρατεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Αναφερόμενος στη φωτογραφία που συνοδεύει το ακαταλαβίστικο, όπως χαρακτηρίζεται, άρθρο του διευθυντή του in.gr από τη μακρινή εποχή του telemarketing, ο υπουργός Υγείας επισημαίνει πως αυτό δεν τον θίγει σε προσωπικό επίπεδο: «Αγαπητέ κύριε Χαραλαμπόπουλε, εγώ πάντα καπιταλιστής δήλωνα και δηλώνω, άρα υπέρ του ελευθέρου εμπορίου. Εσείς όμως, ένας δηλωμένος κομμουνιστής, ιδρυτικό μέλος της Πλεύσης Ελευθερίας, πριν τσακωθείτε με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και σας καταδικάσει για συκοφαντική δυσφήμιση, ή όταν γίνατε υποψήφιος Επικρατείας του Ανταρσύα, πώς δικαιολογείτε τις υπηρεσίες σας σε έναν εφοπλιστή εκπρόσωπο του μεγάλου κεφαλαίου; Και φυσικά, η δουλειά δεν είναι ντροπή, αλλά και η υποκρισία θα έπρεπε να έχει κάποια όρια, δεν νομίζετε;».

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, ο Λ. Χαραλαμπόπουλος βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία: «Τώρα προφανώς η εντολή είναι κτυπήστε το ΕΣΥ και τον Άδωνι Γεωργιάδη», υπογραμμίζει ο υπουργός και προσθέτει: «Καμία αντίρρηση, άλλωστε ποτέ δεν κρύφτηκα ούτε από τα προβλήματα, ούτε από την κριτική, αλλά από έναν δημοσιογραφικό Οργανισμό επιπέδου αναμένω αντικειμενικότητα και καλοπιστία.  Ως προς το Νοσοκομείο, σας απέδειξα με στοιχεία που δεν χωρούν αμφισβήτηση, ότι σήμερα το Νοσοκομείο αυτό, αλλά και το ΕΣΥ γενικά, είναι σε καλύτερη κατάσταση από πριν. Προβλήματα προφανώς υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν, αλλά τόσο ως προς τα κτήρια, ως προς τον εξοπλισμό, αλλά και ως προς το προσωπικό, είμαστε σε μεγάλη πρόοδο σε σχέση με το παρελθόν».

Ολοκληρώνοντας την παρέμβασή του, ο υπουργός Υγείας σημειώνει πως είναι στη διάθεση του Λ. Χαραλαμπόλου και του Ομίλου του να απαντήσει σε κάθε ερώτηση, «εάν ο σκοπός είναι να διορθώσουμε τα προβλήματα και να βοηθήσουμε τον κόσμο και όχι απλώς να προκληθεί βλάβη στην Κυβέρνηση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments