Πολιτική

«Ευσεβείς πόθοι» ότι ο Σπίρτζης «θα πέσει στα μαλακά» λένε πηγές της Επιτροπής Δεοντολογίας

«Ευσεβείς πόθοι» ότι ο Σπίρτζης «θα πέσει στα μαλακά» λένε πηγές της Επιτροπής Δεοντολογίας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Ευσεβείς πόθοι» ότι ο Σπίρτζης «θα πέσει στα μαλακά» λένε πηγές της Επιτροπής Δεοντολογίας

«Ακόμα η επιτροπή δεν έχει συνεδριάσει για το θέμα»

Για την Τρίτη 3 του Σεπτέμβρη έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ που θα εξετάσει την υπόθεση του Χρήστου Σπίρτζη, που έχει παρεπεμφθεί για δηλώσεις του από 70 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ με το ερώτημα της διαγραφής.

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Υποδομών των κυβερνήσεων του Αλέξη Τσίπρα ζήτησε τις τελευταίες ημέρες διευκρινίσεις και στοιχεία, ενώ με επιστολή του προς την επιτροπή εγκαλεί και τον πρόεδρο του κόμματος. Ο Στέφανος Κασσελάκης άλλωστε από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ προεξόφλησε την διαγραφή του Χρήστου Σπίρτζη.

Δημοσιεύματα τη Δευτέρα πάντως ισχυρίζονταν πως η Επιτροπή Δεοτνολογίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν εξασφαλίζει πλειοψηφία υπέρ της διαγραφής του Χρήστου Σπίρτζη και πιθανότατα θα οδηγηθεί σε ελαφρύτερη ποινή όπως η επίπληξη.

«Ακόμα η επιτροπή δεν έχει συνεδριάσει για το θέμα ώστε να ξέρουμε τι θα αποφασίσει κι αυτά ακούγονται μάλλον ως “ευσεβείς πόθοι” ανέφεραν σχετικά πηγές της Επιτροπής Δεοντολογίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments