Αθλητισμός

Επιστρέφει στα παρκέ ο Νίκος Παππάς- Σε αυτή την ομάδα ανακοινώθηκε

Επιστρέφει στα παρκέ ο Νίκος Παππάς- Σε αυτή την ομάδα ανακοινώθηκε

Πηγή Φωτογραφίας: [362039] BASKET LEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ. (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ανάμεσα σε Βρυξέλλες και Ιλίσια θα είναι πλέον ο Νίκος Παππάς 

Ανάμεσα σε Βρυξέλλες και Ιλίσια θα είναι πλέον ο Νίκος Παππάς αφού ο Ηλυσιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του ευρωβουλευτή, ο οποίος θα είναι έτσι ξανά συμπαίκτης με τον Αντώνη Φώτση.

Τη μεταγραφή ανακοίνωσε μέσω των social media ο Ηλυσιακός, ο οποίος όπως προαναφέρθηκε έχει στις τάξεις του και τον Φώτση, αναφέροντας τα εξής για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν ξέρω αν είναι «βόμβα μεγατόνων» ή όχι!! Εξάλλου εμείς στην οικογένεια του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ είμαστε υπέρ της ΕΙΡΗΝΗΣ!! Το μόνο που ξέρω όμως σίγουρα είναι πως όταν ακούω τον ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ να μου λέει πάμε δυνατά και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αισθάνομαι ένα δέος, μια υπερηφάνεια αλλά και υπέρτατη τιμή που ηγούμαι αυτού του τόσου μεγάλου και ιστορικού σωματείου!! Περισσότερα λόγια θα ήταν περιττά και πολύ φτωχά για να αποτυπΏσουν το πραγματικό μέγεθος αυτής της τεράστιας μεταγραφής για τον σύλλογο μας και για ολόκληρη την πόλη μας!! Αν αναλογιστεί κανείς το βάρος “καποιων” παικτών που μας τιμούν με την παρουσία τους τότε σίγουρα θα καταλάβει ότι ο ΗΛΥ μας είναι, αν όχι το πιο ιστορικό, ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού…!!»

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΙΚ

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ».

Νίκος Παππάς Ηλυσιακός

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments