Αθλητισμός

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη ξεκαθαρίζει για τα περί σεξουαλικής παρενόχλησης [pic]

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη ξεκαθαρίζει για τα περί σεξουαλικής παρενόχλησης [pic]
Η αθλήτρια από τα Χανιά που κατέκτησε την πέμπτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στο άθλημα του σκιτ, ξεκαθαρίζει τα πράγματα

Η πέμπτη Ολυμπιονίκης στην σκοποβολή, στο αγώνισμα του skeet,  Εμμανουέλα Κατζουράκη, αποκάλυψε πως δέχεται σεξουαλική παρενόχληση από αρκετά μικρή ηλικία μέχρι σήμερα.

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη μίλησε στο SportsPodcast και στην Αργυρώ Γιαννουδάκη, για πολλά θέματα, όπως είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού, αλλά και την παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή στην Κρήτη.

H Ελληνίδα πρωταθλήτρια συγκλόνισε όταν αποκάλυψε πώς υφίσταται σεξουαλική παρενόχληση από τα 16 της έως και σήμερα που είναι 23 ετών, από παράγοντα του αθλήματος της. Η συνέντευξη είχε διακοπές, λόγω της συναισθηματικής φόρτισης της Κατζουράκη, όμως ολοκληρώθηκε με ένα αισιόδοξο μήνυμα. «Όταν μιλάς γι’ αυτά που σε πληγώνουν είναι σαν να πετάς από πάνω σου ένα βάρος που δεν επέλεξες να κουβαλάς».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gazzetta.gr (@gazzetta.gr)

Τι απάντησε η ίδια μέσω instagram

Μία είδηση έκανε σήμερα τον γύρο του διαδικτύου με πρωταγωνίστρια την Ολυμπιονίκη μας Εμμανουέλα Κατζουράκη, που κατέκτησε την 5η θέση στο Παρίσι στο άθλημα του σκιτ. Η αθλήτρια που έχει κάνει τη χώρα μας πολλές φορές υπερήφανη με τις επιδόσεις της, μεγάλωσε στα Χανιά και ασχολήθηκε με τη σκοποβολή από την εφηβική της ηλικία. Λίγο πριν το ταξίδι της μάλιστα στο Παρίσι μίλησε στο Marie Claire για την αθλητική -και όχι μόνο- διαδρομή της.

«Θέλει πολλές θυσίες για οτιδήποτε κάνεις προκειμένου να γίνεις καλύτερος: πολλές ώρες προπόνηση, συχνά αποχή από εξόδους, βόλτες και γιορτές. Θέλει πολλή κατανόηση από τους ανθρώπους σου, από την οικογένεια και τους φίλους σου. Είναι κάτι για το οποίο ξοδεύεις πολύ χρόνο και ενέργεια και καταλαβαίνω πως δεν είναι για όλους. Βάζεις προτεραιότητες στο τι θες. Για εμένα κάτι τέτοιο αξίζει όταν σε ωθεί να αναπτυχθείς. Να έχεις ένα συνεχές κίνητρο να σηκωθείς το πρωί».

Πρόσφατα φιλοξενήθηκε σε αθλητικό podcast όπου στάθηκε η αφορμή να τοποθετηθεί δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να ξεκαθαρίσει πως το συμπέρασμα που αφήνεται να ενοηθεί και ο τίτλος περί σεξουαλικής παρενόχλησης από τα 16 της χρόνια ως σήμερα, δεν υφίστανται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments