Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Πλησιάζουν σε Ουναχί οι «πράσινοι»- Τα ποσά της συμφωνίας

Παναθηναϊκός: Πλησιάζουν σε Ουναχί οι «πράσινοι»- Τα ποσά της συμφωνίας

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Παναθηναϊκός: Πλησιάζουν σε Ουναχί οι «πράσινοι»- Τα ποσά της συμφωνίας

Ο Αζεντίν Ουναχί είναι ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού 

Ο Αζεντίν Ουναχί είναι ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού για να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του και η L’Equipe κάνει λόγο για επικείμενη συμφωνία με τη Μαρσέιγ, αναφέροντας τους όρους και τα οικονομικά δεδομένα αυτής.

Ο 24χρονος χαφ που είχε ξεχωρίσει στο Μουντιάλ 2022 με το Μαρόκο αρέσει πολύ στους ανθρώπους των «πράσινων», όπως αρέσει και στον ίδιο το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας αυτό θα γίνει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Συγκεκριμένα, η L’Equipe τονίζει ότι ο Ουναχί έχει αποφασίσει να αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού και περιμένει πλέον να υπάρξει συμφωνία και ανάμεσα στις δύο ομάδες. Μία συμφωνία που είναι κοντά, με τους «πράσινους» να βιάζονται για ολοκλήρωση του deal πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (4/9) ώστε να προλάβουν να δηλώσουν τον παίκτη για τους αγώνες του Europa Conference League.

Όπως, λοιπόν, αναφέρει η L’Equipe, ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει τον Ουναχί με δανεισμό για ένα χρόνο με 500.000 ευρώ και θα προβλέπεται και οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι για 11,5 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments