Αθλητισμός

Ύμνοι για Μεντιλίμπαρ από Ισπανό άσο

Ύμνοι για Μεντιλίμπαρ από Ισπανό άσο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ύμνοι για Μεντιλίμπαρ από Ισπανό άσο

Με τον 63χρονο Βάσκο τεχνικό του Ολυμπιακού ο 24χρονος Ισπανός διεθνής αριστερός μπακ συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια μιας σεζόν στην Έιμπαρ

Το εγκώμιο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έπλεξε ο Μαρκ Κουκουρέγια, ο οποίος χαρακτήρισε τον τεχνικό του Ολυμπιακού ως τον πιο επιδραστικό προπονητή στην καριέρα του

Ο Μαρκ Κουκουρέγια τόνισε σε συνέντευξή του στην «ElDesmarque» της «Mediaset España» ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι ο προπονητής που είχε τη μεγαλύτερη επίδραση πάνω του στην καριέρα του.

Με τον 63χρονο Βάσκο τεχνικό του Ολυμπιακού ο 24χρονος Ισπανός διεθνής αριστερός μπακ συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια μιας σεζόν στην Έιμπαρ, όπου καθιερώθηκε ως βασικός, μετρώντας συνολικά 33 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ.

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι ένα από τα όνειρά του είναι να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, επέλεξε την Μπαρτσελόνα και όχι τη Ρεάλ Μαδρίτης για να αγωνιστεί σε ενδεχόμενο επιστροφής του στη LaLiga, ξεχώρισε από ποδοσφαιριστές τον Ντεμπελέ, από προπονητές τους Πεπ Γκουαρντιόλα και Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα έκοβε τα μαλλιά του κάποια στιγμή είπε: «Ποτέ, προς το παρόν είμαι χαρούμενος έτσι. Αν τα έκοβα, δεν θα ήταν το ίδιο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments