Αθλητισμός

Ποντένσε: Αποχαιρετά τον Ολυμπιακό με ένα μήνυμα [pic]

Ποντένσε: Αποχαιρετά τον Ολυμπιακό με ένα μήνυμα [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi//Ποντένσε: Αποχαιρετά τον Ολυμπιακό με ένα μήνυμα [pic]

Παρακάλεσε τον κόσμο να καταλάβει την απόφασή του

Ο Ποντένσε με ένα συγκινητικό του μήνυμα στο Instagram αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους φιλάθλους των ερυθρόλευκων.

Παρακάλεσε τον κόσμο να καταλάβει την απόφασή του, αφού αναφέρθηκε πως αποφάσισε να επιλέξει ένα διαφορετικό μονοπάτι, με άξονα την φροντίδα της οικογένειάς του.

Το μήνυμα του Ποντένσε:

“Ευχαριστώ Ολυμπιακέ! Ευχαριστώ Ελλάδα! Ευχαριστώ πρόεδρε Μαρινάκη! Ευχαριστώ όλους εσάς παιδιά που μοιραστήκατε τα αποδυτήρια μαζί μου και με βοηθήσατε να έχω μια απίστευτη σεζόν!

Ευχαριστώ τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου!!

Από την αρχή της περσινής σεζόν ήθελα να είμαι χαρούμενος, να πάρω πίσω τη χαρά μου και να την δώσω πίσω στο κλαμπ όσο το δυνατόν περισσότερο. Την ίδια στιγμή ήξερα ότι ήταν δύσκολο να τα πάω καλύτερα από την πρώτη μου φορά εκεί… αλλά τα καταφέραμε. Αυτό είναι μου το κάνει ιο δύσκολο να επιλέξω ένα διαφορετικό μονοπάτι τώρα. Ζούσα το όνειρο και έπρεπε να ξυπνήσω τον Ιούλιο για να ξέρω ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο χαρά. Αφορά επίσης τη φροντίδα της οικογένειάς σου και του μέλλοντός σου.

Ακόμα ένας χρόνος στην Ελλάδα και με καταπλήξατε ακόμα περισσότερο. Πιστεύω ότιη ομάδα, η χώρα ή ο Ολυμπιακός δεν έχει μεγαλύτερο οπαδό από εμένα. Θα μπορούσα να είμαι εδώ και να μιλάω όλη μέρα για τα συναισθήματά μου και την ευτυχία μου για εσάς και ακόμα δεν θα μπορούσα να είμαι κοντά σε αυτό που πραγματικά είστε.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που προσπαθώ να σας αποχαιρετήσω και δεν γίνεται πιο εύκολο τώρα, γιατί έχουμε καταφέρει τόσα πολλά μαζί, πολλά σκαμπανεβάσματα και ακόμα αγαπάμε κάθε στιγμή. Έχω δει την κόρη μου να μεγαλώνει μαζί σας και να αποκτώ το δεύτερό παιδί μου μετά την κατάκτηση του Conference League.

Είχα ξανά τα καλύτερα ντέρμπι και ματς στην Ευρώπη, με στηρίξατε όλοι εσείς από την άφιξή μου στο αεροδρόμιο με έναν τρόπο που θα θυμάμαι για πάντα. Κανείς δεν θα καταλάβει, ποτέ. Ούτε καν εσείς.

Για όλους αυτούς τους λόγους νιώθω ότι σας απογοητεύω… Αξίζατε περισσότερα από μένα. Αλλά στο τέλος ελπίζω να καταλάβετε την απόφασή μου.

Φεύγω τώρα αλλά όχι οριστικά. Δεν μπορώ να σκεφτώ να μην ξαναπαίξω με τα ερυθρόλευκα””.

Ποντένσε: "Αισθάνομαι ότι σας απογοητεύω, αξίζετε περισσότερα από μένα"

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments