Lifestyle

Δύσκολες ώρες πέρασε η Τατιάνα Στεφανίδου στο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη [pics]

Δύσκολες ώρες πέρασε η Τατιάνα Στεφανίδου στο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr--Δύσκολες ώρες πέρασε η Τατιάνα Στεφανίδου στο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη [pics]

Τη Δευτέρα 2/9, μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες της από την ταράτσα ενός ακριβού εστιατορίου με εντυπωσιακή θέα και παράλληλα προχώρησε σε μία εξομολόγηση για την φοβία που αντιμετώπισε

Λίγο μετά τις σκαφάτες με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Ιόνιο, η Τατιάνα Στεφανίδου αποφάσισε να κάνει άλλο ένα ταξίδι, λίγο πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η παρουσιάστρια ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη, στο μέρος όπου βρίσκεται η κόρη της τα τελευταία χρόνια για σπουδές. Και επειδή είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δε λείπουν οι αναρτήσεις με όσα κάνει εκεί.

Τη Δευτέρα 2/9, μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες της από την ταράτσα ενός ακριβού εστιατορίου με εντυπωσιακή θέα και παράλληλα προχώρησε σε μία εξομολόγηση για την φοβία που αντιμετώπισε.

Οι φωτογραφίες της Τατιάνας Στεφανίδου από τη Νέα Υόρκη

«The sky is not the limit. It’s just the beginning. Έτσι αρχίζει η περιγραφή στην σελίδα του Edge στην περιοχή Hudson Yards. Και του ταιριάζει πολύ αυτό το moto. Πρόκειται για το ψηλότερο παρατηρητήριο του δυτικού ημισφαιρίου που ξεπερνά την αίγλη του Empire State Building και του Top of the Rock. Όταν βλέπεις τον κόσμο από τα 335 μέτρα ψηλά νομίζεις ότι πετάς! Αν και δεν πάσχω από υψοφοβία, όταν πάτησα το πόδι μου σε αυτήν την ταράτσα ζορίστηκα πολύ!», έγραψε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε τις φωτογραφίες 1 19

2 8 3 7
4 6
5 6 7 4

Δείτε την ανάρτηση της:

Πηγή: diaforetiko.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments