Lifestyle

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Πόσο κοστίζει μία βραδιά στο ξενοδοχείο που έμειναν στο Μεγανήσι;

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Πόσο κοστίζει μία βραδιά στο ξενοδοχείο που έμειναν στο Μεγανήσι;

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά: Πόσο κοστίζει μία βραδιά στο ξενοδοχείο που έμειναν στο Μεγανήσι;

Ήταν το πρώτο τους καλοκαίρι ως ζευγάρι

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά πέρασαν ένα ξεχωριστό καλοκαίρι.

Ήταν το πρώτο τους καλοκαίρι ως ζευγάρι και απόλαυσαν ξέγνοιαστες στιγμές στην Τήνο, τη Μύκονο, τους Παξούς, ενώ βρέθηκαν και για λίγες μέρες στο Μεγανήσι πριν επιστρέψουν στην Αθήνα και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους.

antona-liagkas.jpg

Να σας υπενθυμίσουμε ότι κανένας από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι ωστόσο όταν η κάμερα του Mykonos Live TV τους περίμενε έξω από γνωστό εστιατόριο του νησιού, ο Γιώργος Λιάγκας έδειξε τη δυσαρέσκειά του.

«Πάγωσε» και προσπέρασε τον δημοσιογράφο χωρίς να πει κουβέντα ενώ την ίδια στιγμή η ραδιοφωνική παραγωγός έγινε… «μπουχός», αφού κινήθηκε προς άλλη κατεύθυνση και χάθηκε μες στο σκοτάδι!

liagkas-antona.jpg

Το ζευγάρι λοιπόν έκανε τις προηγούμενες μέρες τις διακοπές του στο Μεγανήσι και διέμειναν στο μαγευτικό θέρετρο, Azur Retreat.

Το Azur Retreat βρίσκεται στο Μεγανήσι, σε απόσταση 1,8χλμ. από την παραλία Χερνιάδες και είναι ένα υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο. Αν κάποιος γκουγκλάρει θα δει πως οι δυο με τρεις βραδιές αυτή την περίοδο στο συγκεκριμένο θέρετρο κοστίζουν γύρω στα 600 ευρώ.

maria_antwna.jpg

Πηγή: gossiptv.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments