Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Τα στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ αθωώθηκαν γιατί δεν υπάρχει αδίκημα

Άδωνις Γεωργιάδης: Τα στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ αθωώθηκαν γιατί δεν υπάρχει αδίκημα

Πηγή Φωτογραφίας: (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)//Άδωνις Γεωργιάδης: Τα στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ αθωώθηκαν γιατί δεν υπάρχει αδίκημα

Ο Σταμάτης Πουλής κέρδισε κατά κράτος τον Πολάκη

Στην, συντριπτική για τον Πολάκη, χθεσινή αθωωτική απόφαση του τριμελούς δικαστηρίου για τα στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ αναφέρθηκε σήμερα το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για την αθώωση των τεσσάρων πρώην στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο υπουργός Υγείας τόνισε πως «τα στελέχη έχουν αξιώσει την επαναπρόσληψή τους. Έχει εκδοθεί απόφαση εργατικού δικαστηρίου. Η απόφαση έλεγε ότι εάν καταδικαστούν για κακούργημα, η απόλυσή τους είναι νόμιμη και καλώς απολύθηκαν. Εάν όχι, η απόλυσή τους είναι παράνομη και καταχρηστική και πρέπει ο οργανισμός αν τους προσλάβει πάλι και να τους πληρώσει εντόκως τους μισθούς από το 2018».

Στο σημείο αυτό, ο Ά. Γεωργιάδης υπενθύμισε πως «αυτό που έγινε είναι, μια μέρα στη Βουλή, ο Πολάκης άρχισε, ως κεραυνός εν αιθρία, να βρίζει εμένα και την οικογένειά μου για το ΚΕΕΛΠΝΟ. Ήταν εκείνη η μέρα που ξέφυγα κάπως. Ξεκινάει λοιπόν η περιπέτεια ΚΕΕΛΠΝΟ, όπου ο Πολάκης με κατηγορεί για οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς. Έκαναν εξεταστική επιτροπή στη Βουλή για να με καταδικάσουν για το ΚΕΕΛΠΝΟ και τη Νοβάρτις. Η εξεταστική διήρκεσε περίπου ένα χρόνο. Την υπόθεση την πήγε στο αρχείο ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκε να μου προσάψει το παραμικρό. Και τότε, ο Πολάκης, αφού η εξεταστική δεν μπορούσε να μου κάνει τίποτε, τα στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ, τα οποία τα εκβίαζε να καταθέσουν εναντίον μου, τα φώναξε στο γραφείο του και τους είπε «ή θα καταθέσετε πως ο Γεωργιάδης σας έβαλε να κάνετε αυτές τις προλήψεις ή λιώσω!». Αυτοί απάντησαν «δεν καταθέτουμε». Και ο Πολάκης τους απέλυσε!».

«Και έρχεται χθες το δικαστήριο», είπε κλείνοντας ο υπουργός Υγείας, «και δεν είναι ότι αυτοί αθωώθηκαν – αθώοι ήταν οι άνθρωποι – αλλά, επιπλέον, το δικαστήριο είπε ότι δεν υπάρχει αδίκημα. Είναι αθώοι επειδή δεν υπάρχει αδίκημα. Δηλαδή, ο Πολάκης, που φωνάζει οκτώ χρόνια, απέλυσε τους ανθρώπους στο ΚΕΕΛΠΝΟ, χωρίς να υπάρχει αδίκημα! Φυσικά, μόλις οι άνθρωποι αυτοί επαναπροσληφθούν και τους καταβληθούν οι νόμιμες αποζημιώσεις, όλα αυτά τα χρήματα, τα οποία είναι πλέον εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, θα τα κάνει αγωγή κατά του κ. Πολάκη και των μελών του τότε διοικητικού συμβουλίου, το οποίο ψήφισε την καταχρηστική τους απόλυση κατ’ εντολή Πολάκη. Δεν μπορεί αυτά να τα πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος. Δεν υπάρχει άλλη δίκη για τους κατηγορουμένους. Οι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν, πείτε στον κ. Πολάκη Ο κ. Σταμάτης Πουλής τον κέρδισε τον κ. Πολάκη», ολοκλήρωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments