Πολιτική

‘Άδωνις: Ο Κασσελάκης ζήτησε παρακαλετά την επιστροφή Πολάκη και έφαγε φτύσιμο [vid]

‘Άδωνις: Ο Κασσελάκης ζήτησε παρακαλετά την επιστροφή Πολάκη και έφαγε φτύσιμο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI)//‘Άδωνις: Ο Κασσελάκης ζήτησε παρακαλετά την επιστροφή Πολάκη και έφαγε φτύσιμο [vid]

Οι ψεύτες και οι υποκριτές του ΣΥΡΙΖΑ θα πληρώσουν από την τσέπη τους τις αποζημιώσεις για τα 4 στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ

«Αυτό που ζούμε με την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι καθαρή ιλαροτραγωδία», υπογράμμισε πριν από λίγο ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας μίλησε για τη χθεσινή, δικαστική αθώωση 4 στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ και την επάνοδο του βουλευτή Χανίων στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε πως αισθάνεται ντροπή «για την πολιτική απάθεια των ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ. Και αισθάνομαι ντροπή, γιατί ο Πολάκης κατασυκοφάντησε στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ. Χθες το δικαστήριο δεν τους αθώωσε, αλλά αποφάνθηκε ότι δεν υπάρχει αδίκημα. Ο Πολάκης απέλυσε χωρίς αδίκημα 4 στελέχη. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί. Το δικαστήριο φτύνει στα μούτρα τον Πολάκη. Ο Πολάκης απέλυσε 4 ανθρώπους για πολιτικούς λόγους. Και δεν βρέθηκε ένας από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει για αυτούς τους αδύναμους απολυμένους του ΚΕΕΛΠΝΟ. Ούτε ένας από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε συγγνώμη, Ο ΣΥΡΙΖΑ, που έχει τμήματα δικαιωμάτων, συνδικαλισμού κλπ. Δεν τους ενδιαφέρει η ανθρωπιά. Είναι ψεύτες και υποκριτές. Δεν τους νοιάζει η ζωή και η αξιοπρέπεια των ανθρώπων. Είναι όλοι τους Πολάκηδες. Προσωπικά, θα καλέσω τον οργανισμό για την άμεση εφαρμογή της δικαστικής απόφασης και να αποζημιωθούν οι αθωωθέντες. Μιλάμε για περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ. Αυτοί που απέλυσαν τα τέσσερα στελέχη θα πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και να πληρώσουν από την τσέπη τους το εκατομμύριο».

Στο σημείο αυτό, ο Άδωνις Γεωργιάδης πρόσθεσε, αναφερόμενος στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, πως «αυτό που ζούμε με την επιστροφή Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ιλαροτραγωδία. Ο Κασσελάκης ζητεί παρακαλετά από τον τον Πολάκη να γυρίσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Και ο Πολάκης απαντά ότι δεν είναι παιδί για να του συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο και ότι δεν έχει χρόνο με τον Κασσελάκη. Ο Πολάκης έφτυσε τον Κασσελάκη. Ξέρετε άλλο κόμμα, στο οποίο ο βουλευτής του κόμματος να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο στον πρόεδρό του; Ανήκουστα πράγματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments