Πολιτική

Πολάκης για Κασσελάκη: Δεν είμαι κανένα παιδάκι να με διαγράφουν χωρίς ενημέρωση και να με επαναφέρουν

Πολάκης για Κασσελάκη: Δεν είμαι κανένα παιδάκι να με διαγράφουν χωρίς ενημέρωση και να με επαναφέρουν

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Πολάκης για Κασσελάκη: Δεν είμαι κανένα παιδάκι να με διαγράφουν χωρίς ενημέρωση και να με επαναφέρουν

Η δήλωση του βουλευτή Χανίων για την απόφαση επιστροφής του στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν είμαι κανένα παιδάκι για να με διαγραφούν χωρίς ενημέρωση και να με επαναφέρουν με μια ενημέρωση του Νίκου Παππα ένα λεπτό πριν», τόνισε ο Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να επιστρέψει ο βουλευτής Χανίων στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όπως είχα δηλώσει την ημέρα της απαράδεκτης διαγραφής μου, ήμουν είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Είχα δηλώσει ότι ο λαός διαγράφει και κανείς άλλος. Λοιιπόν ο λαός δεν διέγραψε και επειδή φάνηκε πόσο στημένο ήταν εκείνο το σκηνικό, σήμερα κάποιοι προσπαθούν να διορθώσουν το απαράδεκτο που έκαναν τότε να με διαγράψουν χωρίς καμία ενημέρωση, πιστεύοντας πως ήταν μια ευκαιρία για να ξεμπερδέψουν μαζί μου», είπε, μεταξύ άλλων. Πρόσθεσε πως ισχύουν όσα έχει αναφέρει και πως τα υπόλοιπα, προγραμματικά και αξιακά, «θα τα πούμε στην Κεντρική Επιτροπή».

Η επανένταξη του Παύλου Πολάλη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα από τον προεδρεύοντα της Ολομέλειας της Βουλής, Θανάση Μπούρα.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπούρας, «με επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παπάς μας γνωστοποιεί την επανένταξη του βουλευτή Χανίων Παύλου Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments