Ελλάδα

Κερατσίνι: Συνελήφθη 27χρονος που κατηγορείται ότι πέταξε το τσαντάκι με τις χειροβομβίδες

Κερατσίνι: Συνελήφθη 27χρονος που κατηγορείται ότι πέταξε το τσαντάκι με τις χειροβομβίδες

Πηγή Φωτογραφίας: [371519] ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ. ΟΔΗΓΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ.ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΕΕΜ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Μέσα στην τσάντα που φέρεται να πέταξε ο 27χρονος βρέθηκαν τέσσερις χειροβομβίδες, περίστροφο, πέντε φυσίγγια και ένα κλομπ

Συνελήφθη στον Πειραιά κατόπιν σχετικού εντάλματος ο 27χρονος που κατηγορείται ότι πέταξε τσάντα με χειροβομβίδες, ύστερα από καταδίωξη στο Κερατσίνι.

Ο 27χρονος παραδόθηκε στις Αρχές το πρωί, ενώ στις ερωτήσεις των αστυνομικών ανέφερε ότι είχε τις χειροβομβίδες για προσωπική του χρήση, προσθέτοντας πως ήταν δικες του και δεν τις πήγαινε κάπου άλλου. Επιπλέον, πρόσθεσε πως κινδύνευε, χωρίς να διευκρινίσει από ποιον και γιατί.

Kερατσίνι: Το χρονικό της καταδίωξης

Η καταδίωξη εκτυλίχθηκε στο Κερατσίνι το πρωί του περασμένου Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν σήμα σε μηχανή να σταματήσει για έλεγχο στην περιοχή του Κερατσινίου. Ο αναβάτης δεν συμμορφώθηκε με την υπόδειξη των αστυνομικών και μαζί με ένα ακόμη άτομο που επέβαινε στη μηχανή ανέπτυξαν ταχύτητα και απομακρύνθηκαν.

Οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν και στη συμβολή των οδών Αναπαύσεως και Πλάτωνος τα άτομα πέταξαν στον δρόμο ένα τσαντάκι το οποίο είχε μέσα τέσσερις χειροβομβίδες. Εκτός από αυτές, το τσαντάκι είχε ένα περίστροφο και ένα πτυσσόμενο κλομπ.

Βίντεο από την καταδίωξη του δράστη

Στο μεταξύ, βίντεο που καταγράφουν τη στιγμή που αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δίνουν σήμα για την τσάντα που βρίσκεται στο οδόστρωμα, ήρθαν στη δημοσιότητα.

«Πέταξαν ένα τσαντάκι, σταθμεύουμε», ακούγεται να λένε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments