Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο από τη στιγμή που σπάει κολόνα και τραυματίζει 14χρονη [vid]

Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο από τη στιγμή που σπάει κολόνα και τραυματίζει 14χρονη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot MEGA//Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο από τη στιγμή που σπάει κολόνα και τραυματίζει 14χρονη [vid]

Η ανήλικη νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων με εκδορές στα πόδια και το κεφάλι

Τρία βίντεο-ντοκουμέντα καταγράφουν τη στιγμή που μία σκουριασμένη κολόνα έπεσε στη μέση του δρόμου στη Νέα Φιλαδέλφεια, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας 14χρονης.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης. Στο πρώτο βίντεο φαίνονται άνθρωποι να περπατούν στον δρόμο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και κάποια στιγμή να σταματούν και σε κλάσματα δευτερολέπτου η σκουριασμένη κολόνα -η οποία κατά πάσα πιθανότητα τραβήχτηκε από καλώδιο του τρόλεϊ- να πέφτει στο έδαφος.

Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται να περνάει το τρόλεϊ και αμέσως μετά η κολόνα να πέφτει στο οδόστρωμα. Το βαρύ μεταλλικό αντικείμενο έπεσε δίπλα από το κορίτσι που βρίσκεται στα αριστερά και από θαύμα δεν το χτύπησε σοβαρά.

Το τρίτο βίντεο δείχνει το σημείο στο οποίο έσπευσε το ασθενοφόρο, παρέλαβε τη 14χρονη, η οποία ήταν σε κατάσταση σοκ, και τη μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου εκεί διαπιστώθηκε ο ελαφρύς τραυματισμός της. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 14χρονη νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους και φέρει εκδορές στα πόδια και στο κεφάλι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments