Lifestyle

Αλέξανδρος Παρθένης – Βιβή Κωστοπούλου: Παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα [pic]

Αλέξανδρος Παρθένης – Βιβή Κωστοπούλου: Παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram vivi kostopoulou//Αλέξανδρος Παρθένης – Βιβή Κωστοπούλου: Παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα [pic]

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Αλέξανδρος Παρθένης με την Βιβή Κωστοπούλου.

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Αλέξανδρος Παρθένης με την Βιβή Κωστοπούλου.

Το απόγευμα του Σαββάτου 31 Αυγούστου το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Μονεμβασιά στον ιερό ναό Παναγίας Χρυσαφίτισσας – υπό άκρα μυστικότητα, αφού θέλησαν να μοιραστούν την ιδιαίτερη αυτή στιγμή με ελάχιστα πρόσωπα από το στενό τους περιβάλλον. Αλέξανδρος Παρθένης – Βιβή Κωστοπούλου: Παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα (εικόνες)

H Bιβή Κωστοπούλου είναι αρχιτέκτονας στο επάγγελμα και μαμά δύο παιδιών από τον πρώτο της γάμο. Ο Αλέξανδρος Παρθένης έχει μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή του για τα παιδιά της συντρόφου του, λέγοντας πως τα θεωρεί δικά του παιδιά. «Μεγαλώνουμε μαζί τα δύο της παιδιά από τον πρώτο της γάμο. Δεν είμαι ο βιολογικός τους πατέρας, αλλά για εμένα ο τρόπος που με κοιτάνε, που με αγαπούν, που με φροντίζουν και τους φροντίζω, δε νομίζω να διέφερε από το να είχα ένα δικό μου παιδί», είχε εξομολογηθεί ο Αλέξανδρος Παρθένης σε παλιότερη συνέντευξή του, στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vivi … VK architecture & construction (@vivi.kostopoulou)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments