Lifestyle

Σωτήρης Λαμάι: «Έχω πάρα πολλή πέραση στους gay, κοκκινίζω από τα μηνύματα τους» [vid]

Σωτήρης Λαμάι: «Έχω πάρα πολλή πέραση στους gay, κοκκινίζω από τα μηνύματα τους» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram sotirislam//Σωτήρης Λαμάι: «Έχω πάρα πολλή πέραση στους gay, κοκκινίζω από τα μηνύματα τους» [vid]

"Πολλές φορές είχα μηνιαίο εισόδημα 20.000 και 30.000 ευρώ από το TikTok, είναι τρελό" ομολογεί, επίσης, ο Σωτήρης Λαμάι.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σωτήρης Λαμάι στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα, το μεσημέρι της Τρίτης, στον ΣΚΑΪ. Ανάμεσα σε άλλα, ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε τόσο στα μεγάλα ποσά που εισπράττει ανά διαστήματα από το TikTok αλλά και την ιδιαίτερη πέραση που έχει στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Λαμάι παραδέχθηκε αρχικά πως «θα μου πεις «τι είναι το TikTok;» αλλά θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη απάτη στην παγκόσμια οικονομία. Έχω βγάλει αρκετά χρήματα και από το παιχνίδι αυτό. Μπορεί να φτάσει κανείς να βγάλει 10.000 ευρώ… και βάλε από το TikTok! Υπήρχαν μήνες που έφτανα πολύ παραπάνω από αυτό το ποσό και συγκεκριμένα, πριν μπω στο Survivor, είχα μηνιαίο εισόδημα ίσως διπλάσιο και τριπλάσιο από αυτό το ποσό πολλές φορές. Είναι τρελό».

«Το τελευταίο διάστημα, όταν βγήκα από το Survivor, αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση ήταν πως η μισή Ελλάδα μου ζήταγε δανεικά. Ήταν τρελό! Η μισή Ελλάδα, παιδιά, μου ζήταγε δανεικά. Τέτοια μηνύματα που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση και να πρέπει να δώσεις κιόλας. Και κάτι ακόμη, έχω πάρα πολλή πέραση στους gay. Λατρεύω, αγαπάω τους gay! Τους λατρεύω ειλικρινά, λαμβάνω υπέροχα μηνύματα που πολλές φορές, όταν δεν απαντάω, δεν είναι από αγένεια αλλά κοκκινίζω και ντρέπομαι».

«Το γυμνό είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει στη φύση, εγώ το λατρεύω και το αγαπάω. Ποτέ δεν ντρέπομαι για το σώμα μου. Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα social media είναι από φωτογραφήσεις, γιατί εγώ έκανα πάρα πολλά χρόνια φωτογραφήσεις. Από τα 18 μου θυμάμαι πως έκανα φωτογραφήσεις είτε γυμνές είτε για εταιρείες ρούχων είτε για οτιδήποτε» πρόσθεσε, ακόμα, ο Σωτήρης Λαμάι σε αυτή τη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη το μεσημέρι της Τρίτης στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments