Lifestyle

Τζένη Μελιτά: Γνωστή μου ζήτησε το πουκάμισο του πρώην μου για να ζηλέψει ο δικός της πρώην

Τζένη Μελιτά: Γνωστή μου ζήτησε το πουκάμισο του πρώην μου για να ζηλέψει ο δικός της πρώην

Πηγή Φωτογραφίας: gossiptv.gr//Τζένη Μελιτά: Γνωστή μου ζήτησε το πουκάμισο του πρώην μου για να ζηλέψει ο δικός της πρώην

Ήθελε να φωτογραφηθεί με αυτό και να το βάλει στο Facebook

Η Τζένη Μελιτά και ο Φώτης Σεργουλόπουλος συζήτησαν στην εκπομπή τους, «Πρωίαν σε είδον», σχετικά με την ανάγκη ορισμένων ανθρώπων να δείχνουν στα τα social media, ότι διασκεδάζουν μετά από έναν χωρισμό.

Με αφορμή το παραπάνω, η παρουσιάστρια θυμήθηκε μια δική της περίπτωση, όταν μια γνωστή της, της ζήτησε ένα ανδρικό πουκάμισο προκειμένου να φωτογραφηθεί με αυτό και να κάνει τον πρώην σύντροφό της να ζηλέψει.

«Δεν κατάλαβα γιατί δεν πρέπει μετά από έναν χωρισμό να δείξω ότι περνάω ωραία. Πρέπει να μου δώσω πόσο χρόνο; Ένα μήνα να μην υπάρχω στα social media για να δείξω ότι στεναχωρήθηκα;», είπε αρχικά η Τζένη Μελιτά και πρόσθεσε:

«Δεν είχα εγώ μία γνωστή, η οποία μου είχε ζητήσει να της πάω ένα πουκάμισο από έναν πρώην σύντροφό μου, γιατί αυτή είχε χωρίσει… να το βάλει δίπλα στο κρεβάτι, να το βάλει στο Facebook, και να το δει ο πρώην της για να του πάρει εκδίκηση; Έτσι ένιωθε, έτσι έκανε. Είχε βάλει το πουκάμισο, δίπλα αυτή, ίσα-ίσα το μανίκι φαινόταν. Έβγαλε τη φωτογραφία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments