Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Πολάκης θα καθαρίσει τον Παππά σαν αυγό [vid]

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Πολάκης θα καθαρίσει τον Παππά σαν αυγό [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Πολάκης θα καθαρίσει τον Παππά σαν αυγό [vid]

Όσο μικραίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, τόσο μεγαλώνει ο Πολάκης

Για την ιλαροτραγωδία που εκτυλίσσεται στον ΣΥΡΙΖΑ με την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μίλησε προ ολίγου ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ειδικότερα, ο υπουργός ρωτήθηκε σχετικά με την επάνοδο Πολάκη στην Κ.Ο. της αντιπολίτευσης και επισήμανε πως «στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει τόσο γελοίοι που δεν έχεις πια διάθεση να πεις τίποτα. Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες το πρωί οι του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν πως για τον Πολάκη θα υπάρξει απόφαση αργότερα και μετά από δυο ώρες, ο Κασσελάκης επανέφερε τον Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ και την Κοινοβουλευτική Ομάδα».

«Όμως», συμπλήρωσε ο Άδωνις, «δεν πρέπει να έχουμε αμφιβολία για το ότι ο Νίκος Παππάς είναι ο master mind. Ο Παππάς είναι ο ιθύνων νους. Ο Παππάς βρίσκεται πίσω από την απόφαση του Κασσελάκη. Σιγά μην έχει το πολιτικό μυαλό ο Κασσελάκης να κάνει τέτοιους σχεδιασμούς. Ο Παππάς είναι ευφυής, για την ακρίβεια είναι διεστραμμένα ιδιοφυής. Ο Παππάς είχε γλυτώσει τον Πολάκη και επί Τσίπρα. Επί της προεδρίας του Αλέξη Τσίπρα, ο Πολάκης γλύτωσε τη διαγραφή χάρη στην παρέμβαση του Νίκου Παππά».

«Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστερά», ανέφερε στη συνέχεια ο υπουργός Υγείας. «Είναι ένα λαϊκιστικό κόμμα. Μείγμα Καζάκη, ΑΝΕΛ και παλαιών συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ιδεολογικά διεστραμμένος. Και όσο χάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο μικραίνει ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο μεγαλώνει ο Πολάκης.

Ο Πολάκης θα καθαρίσει τον Παππά σαν αυγό, όταν θα του δοθεί η δυνατότητα και η ευκαιρία. Ο Πολάκης θα τον καθαρίσει τον Παππά, όταν θα είναι έτοιμος να το κάνει. Και αυτό είναι και το λάθος του Παππά, ο οποίος έχει εκτιμήσει λάθος τον Πολάκη και τους στόχους του».

Ο Πολάκης απειλούσε τους υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι θα τους λιώσει

Μιλώντας για την πρόσφατη αθώωση 4 υπαλλήλων του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο Άδωνις είπε πως «απόψε το απόγευμα, έχω μια συγκέντρωση  για την παρουσίαση του βιβλίου μου, στην οποία θα μιλήσω και για το ΚΕΕΛΠΝΟ. Θα παρουσιάσω πρακτικά του ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο Πολάκης απέλυσε ανθρώπους, που ζούσαν με ένα χιλιάρικο, υπαλλήλους του χιλιάρικου. Οι άνθρωποι έχασαν το ψωμί τους. Ο Πολάκης είπε στα τέσσερα στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι είτε θα με στηρίξετε είτε θα σας λιώσω. Και επειδή αυτοί δεν είπαν ψέματα, τους απέλυσε. Οι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν για όλα. Η προχθεσινή δικαστική αθώωση είναι η πέμπτη κατά σειρά αθώωση. Μιλάμε για πολιτική απόλυση υπαλλήλων του ΚΕΕΛΠΝΟ. Το δικαστήριο δεν αποφάνθηκε μόνο πως είναι αθώοι, είπε πως δεν υπάρχει αδίκημα. Και δεν βρέθηκε ούτε ένας από τον ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει. Το κόμμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν βρήκε λέξη για τα στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ. Εάν αθωωθούν και στο επόμενο δικαστήριο, τότε το ΚΕΕΛΠΝΟ θα πρέπει να τους αποζημιώσει. Εμείς θα τους προσλάβουμε πάλι και θα κάνουμε αγωγή στα μέλη του ΚΕΕΛΠΝΟ, που ψήφισαν την παράνομη απόλυση των τεσσάρων υπαλλήλων».

Η Κεχαγιά έφαγε γελοιοποίηση

Τέλος, μιλώντας για την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Υγείας σημείωσε πως «η Κεχαγιά δήλωσε χθες το πρωί πως για τον Πολάκη θα υπάρξει απόφαση αργότερα και δυο ώρες μετά, ο Κασσελάκης ξαναφέρνει τον Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ. Η Βούλα Κεχαγιά είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος. Έχει στόχους και φιλοδοξίες. Σεβόμενη τον εαυτό της και τη διαδρομή της, η Κεχαγιά οφείλει να παραιτηθεί μετά το «άδειασμα» από τον Κασσελάκη, ο οποίος ουσιαστικά τη γελοιοποίησε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments