Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκόψει από την Αριστερά – Είναι ένα λαϊκιστικό κόμμα [vid]

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκόψει από την Αριστερά – Είναι ένα λαϊκιστικό κόμμα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)//Άδωνις Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκόψει από την Αριστερά – Είναι ένα λαϊκιστικό κόμμα [vid]

Ο Πολάκης θα πληρώσει για τις πρωτόγνωρες πολιτικές διώξεις μισθοσυντήρητων υπαλλήλων του ΚΕΕΛΠΝΟ

Την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πλέον καμιά ιδεολογική και πολιτική σχέση με την Αριστερά, τεκμηρίωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πια αριστερά, είναι ένα λαϊκίστικο κόμμα, ένα περίεργο κόμμα», τόνισε ο υπουργός Υγείας, ο οποίος και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει γίνει «όμηρος του Πολάκη και του Παππά».

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο υπουργός Υγείας σχολίασε τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «αυτοί που πίστευαν ότι θα έρθει κάτι καινούργιο με την εκλογή Κασσελάκη έχουν απογοητευτεί. Έχουν γίνει τόσο γελοίοι και δεν σου κάνει καρδιά πλέον ούτε να τους κοροϊδέψεις».

Παρατήρησε πως «όσο μικραίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, μεγαλώνει ο Πολάκης» και προέβλεψε ως «το τελικό ντέρμπι θα είναι Πολάκης-Παππάς και θα τον καθαρίσει σαν αυγό αν εκλεγεί πρόεδρος, εδώ έχει κάνει λάθος ο Νίκος Παππάς», εννοώντας ότι ο τελευταίος θα τα βρει σκούρα. την Αριστερά, τεκμηρίωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Νομίζει ο Πολάκης ότι η υπόλοιπη Ελλάδα είναι Κασσελάκηδες»

Σχολιάζοντας νωρίτερα την αθώωση και των τεσσάρων κατηγορουμένων στη δίκη για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο 2013-2014 ο υπουργός Υγείας σημείωσε ότι σήμερα το απόγευμα στις 6 ώρα έχω συγκέντρωση στην Ελληνική Αγωγή, έχω και μια ομιλία πολιτική, όπου θα παρουσιάσω και τα πρακτικά του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ την ημέρα που απέλυσαν αυτούς τους ανθρώπους. Όπου ένα από τα μέλη του ΔΣ, και θέλω να του τηλεφωνήσω να τον συγχαρώ, καταψήφισε λέγοντας «βρε παιδιά άμα αύριο αθωωθούν τι θα γίνει μετά;» Και καταψήφισε. Αλλά οι άλλοι επειδή τους έδινε εντολή ο Πολάκης απέλυσαν… εργαζόμενους του χιλιάρικου».

«Όταν ξεκίνησε εκείνη την ιστορία που έλεγε ‘τα ραβασάκια της γυναίκας σου’ δεν υπήρχε κανένα ραβασάκι της γυναίκας μου… Η υπεύθυνη προσλήψεων του ΚΕΕΛΠΝΟ λεγόταν Ευγενία Μανωλίδου ήταν συνωνυμία, βρήκε το χαρτάκι κι άρχισε να με βρίζει. Απολύθηκαν πανηγυρικά εργαζόμενοι για πολιτικούς λόγους. Ο Πολάκης ως υπουργός φώναζε ‘θα σας λιώσω’ στον πρόεδρο των εργαζομένων και τη διευθύντρια προσωπικού αν δεν έκαναν ό,τι ήθελε. Το δικαστήριο δεν είπε απλώς οι εργαζόμενοι είναι αθώοι, είπε ότι δεν υπάρχει αδίκημα. Νομίζει ο Πολάκης ότι η υπόλοιπη Ελλάδα είναι Κασσελάκηδες που τον φοβούνται  Επειδή κάνει μπούλινγκ στον Κασσελάκη και τον έχει του χεριού του. Το ΚΕΕΛΠΝΟ υποχρεούται να επαναπροσλάβει τους 4 εργαζομένους δίνοντάς τους εντόκως όλους τους μισθούς τα επιδόματα και τα δώρα που θα έπρεπε να λάβουν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments