Πολιτική

Άδωνις: Θα πάω στο ΕΣΡ αν το Mega δεν με καλέσει καθώς ορισμένα μέσα επιμένουν να λένε ότι το ΕΣΥ καταρρέει

Άδωνις: Θα πάω στο ΕΣΡ αν το Mega δεν με καλέσει καθώς ορισμένα μέσα επιμένουν να λένε ότι το ΕΣΥ καταρρέει

Πηγή Φωτογραφίας: (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)//Άδωνις: Θα πάω στο ΕΣΡ αν το Mega δεν με καλέσει καθώς ορισμένα μέσα επιμένουν να λένε ότι το ΕΣΥ καταρρέει

Πραγματοποιήσαμε ρεκόρ χειρουργείων στο ΕΣΥ – Μείον 23.000 χειρουργεία από τον Μάρτιο έως σήμερα – Το ΕΣΥ διαρκώς βελτιώνεται

Την εύλογη αγανάκτησή του για το γεγονός ότι το Mega επιμένει να μην τον προσκαλεί παρά τα καθημερινά ρεπορτάζ για την υγεία και το ΕΣΥ, εκφράζει, σε σημερινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας τόνισε πως «το Mega Channel συνεχίζει να με κατηγορεί επί μια ώρα και σε ημερήσια βάση. Στρέφεται εναντίον του ΕΣΥ.  Αλλά με κατηγορεί χωρίς να με προσκαλεί, αν και είμαι ο αρμόδιος υπουργός, αν και είμαι ο υπουργός Υγείας,

Αν χρειαστεί, θα πάω στο τέλος στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Αν οι άνθρωποι του Mega και ο Σταμάτης Μαλέλης, που είναι φίλος μου, συνεχίζουν να συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο, θα υποχρεωθώ να απευνθώ στο ΕΣΡ».

Ρεκόρ χειρουργείων στο ΕΣΥ

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε, στο σημείο αυτό, στο σπουδαίο έργο που επιτελείται στο ΕΣΥ, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις χειρουργικές επεμβάσεις.

Αναλυτικότερα, ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στη θεαματική μείωση του αριθμού των χειρουργείων κατά τους τελευταίους μήνες και υπεραμύνθηκε της κατάστασης, που επικρατεί σήμερα στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Σχετικά με τις αναμονές στις λίστες χειρουργείων, επισημάνθηκε ότι «οι αναμονές στις λίστες χειρουργείων έχουν μειωθεί. Είναι ψευδές ότι τα χειρουργεία έχουν αυξηθεί. Από 107.000 είμαστε στα 84.000 και αυτό σημειώθηκε από τον Μάρτιο έως τον Σεπτέμβριο. Μιλάμε για μείον 23.000 χειρουργεία από τον Μάρτιο έως σήμερα».

Σε άλλο σημείο της παρέμβασής του, ο υπουργός Υγείας τόνισε πως «προφανώς, υπάρχουν προβλήματα  στο ΕΣΥ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ΕΣΥ καταρρέει ή βρίσκεται υπό διάλυση, όπως γράφουν και λέγουν ορισμένοι. Το ΕΣΥ πηγαίνει καλύτερα, το ΕΣΥ βελτιώνεται».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments