Πολιτική

Γιαννούλης: Ο Κασσελάκης βιάστηκε να επαναφέρει τον Πολάκη

Γιαννούλης: Ο Κασσελάκης βιάστηκε να επαναφέρει τον Πολάκη

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

"Δεν μας αξίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνεται αντικείμενο χλεύης, ειρωνικών και σαρκαστικών σχολίων", δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστος Γιαννούλης

«Δεν μας αξίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνεται αντικείμενο χλεύης, ειρωνικών και σαρκαστικών σχολίων», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστος Γιαννούλης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί», με τους δημοσιογράφους Βασίλη Σκουρή και Σωτήρη Ξενάκη.

«Εδώ και ενάμιση χρόνο παρακολουθώ κάτι που μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Είχε εντοπιστεί μια πολύ συγκροτημένη επίμονη προσπάθεια να υλοποιηθεί το “άλλαξέ τα όλα” από τη νέα ηγεσία, κυρίως όμως ερμηνεύοντάς τα “άλλαξέ τα όλα αυτά που θυμίζουν Τσίπρα”», ανέφερε.

«Δεν έχω πεισθεί από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτά που λέει τα εννοεί. Είχε ξεκαθαρίσει κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να αλλάξει το όνομα του κόμματος, αναφαίρετο δικαίωμα να το εισηγηθεί ο πρόεδρος, σεβαστό, εγώ περισσότερο εντοπίζω τη συνέπεια λόγων και έργων. Είπε ότι δεν κάνει καμία πολιτική συνεννόηση με κανέναν, δεν υπάρχει αυλή, δεν υπάρχει προνομιακή μεταχείριση για κανέναν, δεν, δεν, δεν. Ένας ανεξάρτητος, αντικειμενικός παρατηρητής να δει θα καταλάβει ότι στην περίπτωση του Παύλου Πολάκη ή βιάστηκε να τον διαγράψει ή βιάστηκε να τον επαναφέρει. Αυτό δεν μειώνει την πολιτική συμβολή του στον αντιπολιτευτικό αγώνα, γιατί κάποιοι νομίζουν, μπορεί να το νομίζει και ο ίδιος ο κ. Πολάκης και κάνει τρομερό λάθος ότι όλοι τον κυνηγούν, όλοι τον φθονούν, όλοι θέλουν να του κάνουν κακό. Είναι άνθρωποι που έχουν την κοινή λογική ότι ο Παύλος συμβάλλει και συνέβαλε σημαντικά στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε και συνεχίζει ίσως να κάνει υπερβολές», επισήμανε.

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι ο κ. Κασσελάκης βιάστηκε να διαγράψει τον κ. Πολάκη ή βιάστηκε να τον επαναφέρει, απάντησε: «Μάλλον βιάστηκε να τον επαναφέρει».

«Δεν κυνηγάει κανένας Αλέξης Τσίπρας τον Στέφανο Κασσελάκη» «Ο Στέφανος Κασσελάκης κακώς νομίζει ότι τον πολεμούν ή τον κυνηγούν θεοί και δαίμονες. Έτσι φανατίζονται και άνθρωποι και έτσι δημιουργούνται και εντάσεις μεταξύ απλών μελών, στελεχών κ.λπ. Επίσης, κι αυτό με τον Αλέξη Τσίπρα έχει παραγίνει. Δεν τον κυνηγάει κανένας Αλέξης Τσίπρας, ούτε οι 87 ούτε οι 187, παίρνουμε οδηγίες ή έχουμε οδηγίες από κανέναν Αλέξη Τσίπρα γι’ αυτό που γίνεται, είναι ντροπή ακόμα και να λέγεται. Διατυπώνονται πολιτικές διαφωνίες για την πολιτική που ασκούμε, τίποτα άλλο, καμία προσωπική αμφισβήτηση, κανένα προσωπικό όφελος», σημείωσε ακόμα ο κ. Γιαννούλης.

Στην ερώτηση αν συμφωνεί με τον άποψη του κ. Πολάκη ότι υπάρχει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «Υπάρχουν ζητήματα σοβαρά».

Τέλος, ερωτηθείς αν πρέπει ο κ. Κασσελάκης να πάει σε εκλογή ξανά για να πάρει νομιμοποίηση, απάντησε: «Αυτό μπορεί να το επιλέξει και ο ίδιος, μπορεί να διευκόλυνε ίσως την κατάσταση, αλλά υπάρχει πρόβλημα πολιτικής λειτουργίας, ακόμα και του αλλαγμένου σε όλα ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει πρόβλημα πολιτικής λειτουργίας που ακουμπάει την ηγεσία, για να γίνουμε καλύτεροι, όχι για να γίνουμε ή πιο συγκεντρωτικοί ή πιο ετεροπροσδιορισμένοι στο τι πιστεύει ο καθένας, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δικός μου γιατί εγώ είμαι μέλος. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι όλων μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments