Πολιτική

Νίκος Μωραΐτης: Δε στηρίζω πια τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν στηρίζω πια τον Στέφανο Κασσελάκη

Νίκος Μωραΐτης: Δε στηρίζω πια τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν στηρίζω πια τον Στέφανο Κασσελάκη

Πηγή Φωτογραφίας: twitter Νίκος Μωραΐτης: Δε στηρίζω πια τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν στηρίζω πια τον Στέφανο Κασσελάκη

«Αυτοί οι «αρχηγοί» δεν ακούν ανθρώπους. Ακούν μόνο κομματανθρώπους»

Απογοητευμένος με τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ο στιχουργός και άλλοτε φερόμενος σύμβουλος του Στέφανου Κασσελάκη, Νίκος Μωραΐτης. Σε ανάρτησή του, υποστηρίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν υπάρχει πια».

Μάλιστα σύμφωνα και με προηγούμενες αναρτήσεις του, θεωρεί πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι «όμηρος» των άλλοτε συμμάχων του, Νίκου Παππά, Σωκράτη Φάμελλου και Παύλου Πολάκη.

Γράφει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μωραΐτης: «Δε στηρίζω πια τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει άλλωστε.

Δε στηρίζω πια τον Στέφανο, αποδείχτηκε εξαιρετικά αφελής και χωρίς καμία πολιτική συγκρότηση.

Όμως σε επίπεδο ανθρώπου, δεν είσαι σκ@τάνθρωπος σαν τους άλλους. Ό,τι του συμβαίνει σήμερα και ό,τι θα του συμβεί άμεσα, το είχα πει στις 26/2. Όπως και τους «συμμάχους» του από τους οποίους θα του συμβεί.

Ό,τι συνέβη στον Τσίπρα, το είχα πει από το 2019. Και το έγραφα και το έλεγα επανειλημμένως, μέχρι την πτώση του. Δεν είμαι κανένας μάντης. Απλώς είμαι άνθρωπος έξω από τη στενή κομματίλα. Βλέπω. Γύρω. Έξω. Το δάσος, όχι το κομματικό κλαδί.

Αυτοί οι «αρχηγοί» δεν ακούν ανθρώπους. Ακούν μόνο κομματανθρώπους. Και οι περισσότεροι κομματάνθρωποι στον ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκαν μικροί, πεινασμένοι, εξουσιομανείς, εγωπαθείς, εκδικητικοί, «γουρούνια» με την οργουελική έννοια του όρου.

Ήταν ήττα ο ΣΥΡΙΖΑ για την Αριστερά; Σίγουρα σου πρόσφερε «τ’ ωραίο ταξίδι», που λέει κι ο Καβάφης, σε μία στιγμή που το είχες ανάγκη. Αλλά ως προορισμός Ιθάκη δεν ήταν. Μάλλον Allou Fun Park».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments