Αθλητισμός

Απίστευτος Γκαβέλας: “Όχι μάγκες δεν τελείωσα, πάμε τώρα να πανηγυρίσουμε με Καραλή και Τεντόγλου”

Απίστευτος Γκαβέλας: “Όχι μάγκες δεν τελείωσα, πάμε τώρα να πανηγυρίσουμε με Καραλή και Τεντόγλου”
Συγκλονιστικός ο Νάσος Γκαβέλας μετά το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού
Συγκλονιστικός και στις δηλώσεις του ο Νάσος Γκαβέλας, με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παρίσι και τόνισε πως χωρίς τον Γιάννη Νυφαντόπουλο δεν θα είχε καταφέρει τίποτα.
Ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης, δεν κατάφερε να κρατήσει τη συγκίνηση του, αποκάλυψε την αμφισβήτηση που δέχτηκε και τόνισε πως το συστατικό της επιτυχίας είναι το χαμόγελο του.

«Δεν θέλω να μιλήσω για τον εαυτό μου, θα μιλήσω για τον κόσμο, που μου έχει βοηθήσει, όπως αυτός εδώ ο βλάκας. Ήρθα να δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό των 100 μέτρων και τα καταφέραμε. Δόξα τω Θεώ, πραγματικά. Μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Μου έλεγαν όλοι πως δεν μπορώ να τρέξω, πως δεν θα τα καταφέρω. Όχι, λοιπόν, εγώ θέλω χαμόγελο για να μπορώ να τρέξω. Μαζί με τον Γιάννη ήρθαμε και πήραμε το χρυσό», δήλωσε μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου ο Έλληνας πρωταθλητής.

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος ανέφερε από την πλευρά του: «Όλα πήγαν καλά. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τον Νάσο και για αυτό που κατάφερε. Υποσχέθηκα στον πατέρα του να τον κάνω να κλαίει από συγκίνηση και νομίζω το κατάφερα».

Τέλος, ο Γκαβέλας πρόσθεσε: «Θα πάμε να το κάψουμε στο Diamond League τώρα. Περιμένω τον Καραλή και τον Τεντόγλου, γιατί δεν πρόκειται να γιορτάσουν μόνοι τους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments