Ελλάδα

Πέθανε ο δημοσιογράφος Παύλος Γερακάρης – Πληροφορίες ότι τον ανέσυραν νεκρό από τη θάλασσα

Πέθανε ο δημοσιογράφος Παύλος Γερακάρης – Πληροφορίες ότι τον ανέσυραν νεκρό από τη θάλασσα

Πηγή Φωτογραφίας: 1η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΣΑΤ ΜΕ ΘΕΜΑ \"ΒΙΑ ΚΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ\" / ΓΕΡΑΚΑΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ / ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΣΑΤ

Ο επίτιμος πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024, στα 75 του χρόνια

Ένας από τους σημαντικότερους δημοσιογράφους στον αθλητικό κόσμο, ο Παύλος Γερακάρης, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος παραθέριζε στο Βραχάτι, όπου έχει εξοχικό και εντοπίστηκε νεκρός στη θάλασσα.

Μάλιστα το Korinthostv αναφέρει ότι ένας άνδρας ηλικίας 75 ετών που παραθέριζε στην περιοχή, ανασύρθηκε νεκρός από την θαλάσσια περιοχή του Βραχατίου, το βράδυ της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.

“ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ” – ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΑΚΑΡΗΣ ( ΕΡΤ2 1985 )

Ποιος ήταν ο Παύλος Γερακάρης

Ο Παύλος Γερακάρης ήταν απόφοιτος της Παντείου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό, ενώ εργάσθηκε σε διάφορες εφημερίδες και έντυπα, αλλά και στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ, όπου υπήρξε προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος.

Διετέλεσε ακόμη τακτικό μέλος του Πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ και πρόεδρος του δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού συμβουλίου της Ένωσης.

Ο ΠΣΑΤ με ανακοίνωσή του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του:

“Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΠΣΑΤ εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και οδύνη για την απώλεια του επίτιμου προέδρου του Συνδέσμου μας Παύλου Γερακάρη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι πρόεδρε…”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments