Lifestyle

29χρονη συνοδός πολυτελείας αποκαλύπτει: “Μου δίνουν 1.300 ευρώ μόνο για να συζητήσουν μαζί μου”

29χρονη συνοδός πολυτελείας αποκαλύπτει: “Μου δίνουν 1.300 ευρώ μόνο για να συζητήσουν μαζί μου”

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//29χρονη συνοδός πολυτελείας αποκαλύπτει: "Μου δίνουν 1.300 ευρώ μόνο για να συζητήσουν μαζί μου"

Θέλουν κάτι... παραπάνω από εκείνη!

Η Micki Daniels εργάζεται ως συνοδός πολυτελείας για πάνω από μια δεκαετία, αλλά υπάρχει ένα μέρος της δουλειάς της που «κανείς δεν πιστεύει» ότι είναι αλήθεια.

Η κ. Daniels, 29 ετών, δήλωσε ότι δεν κοιμάται με τόσους πολλούς πελάτες όσοι θα περίμενε κανείς, καθώς όλα δείχνουν πως οι άντρες προιμούν να κάνουν κάτι… άλλο μαζί της.
«Κανείς δεν θα το πίστευε, αλλά δεν κοιμάμαι με το 80% των πελατών μου. Έχω πολλές περιπτώσεις όπου οι άνδρες μου λένε ότι δεν θέλουν να συνευρεθούν μαζί μου και ότι θέλουν απλώς να περνούν το χρόνο τους κάνοντας άλλα πράγματα», εξηγεί.
Το να περνάς χρόνο με την κ. Daniels δεν είναι φθηνό, αλλά οι άνδρες είναι πρόθυμοι να πληρώσουν 1.300 δολάρια την ώρα για να μιλήσουν με κάποια.
Γιατί συμβαίνει αυτό
«Πολλοί άνδρες φοβούνται να είναι αυτό που είναι, ακόμη και στις σχέσεις με τις συζύγους ή τις φίλες τους. Δεν νομίζω ότι η πλειονότητα των ανδρών αισθάνεται άνετα στο πετσί της λόγω των πιέσεων της κοινωνίας στις μέρες μας», δήλωσε στο news.com.au.
«Ως εκ τούτου, αναζητούν άνεση σε μια συνοδό που δεν θα τους κρίνει και θα τους αποδεχτεί γι’ αυτό που είναι, καθώς αυτό κάνουμε κι εμείς».
Η κ. Daniels δήλωσε ότι οι άνδρες τείνουν να θέλουν να ρωτούν για τη ζωή και τις καθημερινές δραστηριότητές της και να αποσπούν την προσοχή τους από τα δικά τους προβλήματα.
«Νομίζω ότι πραγματικά θέλουν να μιλήσουν για οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που τους απασχολεί, δηλαδή το σπίτι, τη δουλειά ή και τα δύο», είπε.
Μερικές φορές, οι συζητήσεις μπορεί να γίνουν τόσο φορτισμένες συναισθηματικά που η κα Daniels χρειάζεται μια ή δύο ώρες για να ηρεμήσει μετά.
«Αισθάνομαι συναισθηματικά εξαντλημένη σχεδόν μετά από κάθε συνάντηση. Ως συνοδός, δίνω πολλά από τον εαυτό μου συναισθηματικά, πνευματικά και νοητικά, ώστε να έχουν μια καλή εμπειρία», εξηγεί.
Πιο εξειδικευμένα αιτήματα
Η 29χρονη έχει επίσης πελάτες με πιο συγκεκριμένα αιτήματα.
«Κάποιοι άνδρες θέλουν απλώς να τους κανακεύεις και να τους κάνεις μασάζ, είχα έναν άλλο τύπο που ήθελε να του σερβίρω ποτά με το εσώρουχό μου. Έρχονται σε μένα για να αποκτήσουν οικειότητα, να πάρουν τη σπίθα και να πάρουν αυτά που θέλουν και αξίζουν», είπε.
Ένας άλλος λόγος για τον οποίο πολλοί πελάτες της δεν κοιμούνται μαζί της είναι η νευρικότητα και το γεγονός ότι δεν μπορούν να αποδώσουν όταν πρόκειται για την πράξη.
«Ακόμα και 24χρονοι που θα πίστευε κανείς ότι θα ήταν βρυχώμενα λιοντάρια και έτοιμοι να ξεκινήσουν, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την πίεση της κατάστασης ή ακόμα και μόνο την παρουσία μου μπροστά τους», είπε.
«Νομίζω ότι οι άνδρες δεν συνειδητοποιούν ότι είναι φυσιολογικό να μην έχουν αυτοπεποίθηση στην κρεβατοκάμαρα ή να μην μπορούν να αποδώσουν λόγω της πίεσης».
Υπάρχει μια σειρά από λόγους για τους οποίους οι άνδρες δεν μπορούν να αποδώσουν κατά τη διάρκεια των συνεδριών της.
Η βασική αιτία είναι συνήθως κάτι συναισθηματικό. Για παράδειγμα αν ένας άνδρας βιώνει ένα διαζύγιο, έναν χωρισμό ή μια δύσκολη περίοδο στη δουλειά.
«Είμαι σε αυτόν τον κλάδο εδώ και μια δεκαετία και τα έχω δει όλα. Δεν θα έκανα ποτέ κανέναν να νιώσει κατώτερος από μένα μόνο και μόνο επειδή δεν είναι σε θέση να κάνει σεξ μαζί μου. Μπορώ ακόμα να τους ικανοποιήσω και να τους εξυπηρετήσω», δήλωσε.
Πηγή: ond.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments