Lifestyle

Power of Love: Η Έμιλυ «δίκασε» τον Πρόδρομο: «Κωλοτούμπας και ανώριμος, ένιωσα κορόιδο» [vid]

Power of Love: Η Έμιλυ «δίκασε» τον Πρόδρομο: «Κωλοτούμπας και ανώριμος, ένιωσα κορόιδο» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: zappit.gr//Power of Love: Η Έμιλυ «δίκασε» τον Πρόδρομο: «Κωλοτούμπας και ανώριμος, ένιωσα κορόιδο» [vid]

Η παίκτρια "έδωσε" στεγνά τον νεαρό συμπαίκτη της για τη συμπεριφορά του.

Τον προβληματισμό που της προκάλεσε η συμπεριφορά του Πρόδρομου εξέφρασε η Έμιλυ στο pre-gala του Power of Love το βράδυ της Τετάρτης (4/9). Η νεαρή παίκτρια δεν έκρυψε την ενόχλησή της όταν εκείνος, ενώ είχε αρχικά δείξει ερωτικό ενδιαφέρον για εκείνην, τελικά απομακρύνθηκε, κάνοντάς τη να αισθανθεί πως την κορόιδεψε.

«Χθες είχαμε ένα σοβαρό Κόκκινο Δωμάτιο με τον Πρόδρομο. Με έπιασε και μου είπε ότι στην ουσία το βλέπει πιο πολύ φιλικά και ότι δεν υπάρχει κάτι ερωτικό. Του εξήγησα ότι όταν μπήκε στο παιχνίδι έδειξε ενδιαφέρον για άλλες κοπέλες, εγώ δεν ήθελα αλλά εκείνος συνέχισε να με διεκδικεί και αυτό μου άρεσε. Όταν του έδωσα το πράσινο φως, μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται. Ένιωσα κορόιδο», εξομολογείται η Έμιλυ στο pre-gala του Power of Love.

«Ο Πρόδρομος είναι ένα άτομο που επηρεάζεται και επειδή εγώ είμαι πιο κοντά με τη Νίκη και δεν είμαστε αγαπητές, πιστεύω ότι έχει δει επεισόδια και το κάνει για αυτό. Πραγματικά το πιστεύω», συμπλήρωσε η νεαρή παίκτρια.

«Από την αρχή ήμουν πολύ μπερδεμένος. Είχα ένα ενδιαφέρον για την Έμιλυ και συνεχίζω να έχω απλά ανακάλυψα ότι τελικά δεν είναι ερωτικό. Καθυστέρησα πάρα πολύ να το καταλάβω», απολογήθηκε από την πλευρά του ο Πρόδρομος, όταν του δόθηκε ο λόγος.

«Μία μέρα το ένα, μία μέρα το άλλο. Λίγο κωλοτούμπα μου κάνει όλο αυτό και ανώριμο», σχολίασε η παίκτρια του Power of Love εμφανώς ενοχλημένη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments