Πολιτική

Άδωνις σε Καπνισάκη: Είχατε γνώση της δικογραφίας του ΚΕΕΛΠΝΟ;

Άδωνις σε Καπνισάκη: Είχατε γνώση της δικογραφίας του ΚΕΕΛΠΝΟ;

Πηγή Φωτογραφίας: [367545] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Θα κινηθώ με εξώδικο και θα απευθυνθώ στον Δικηγορικό Σύλλογο, αν χρειαστεί

Αποφασισμένος να κινηθεί νομικά, αν χρειαστεί, έναντι του Μανώλη Καπνισάκη για την υπόθεση της αθώωσης τεσσάρων στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του, ο Παύλος Πολάκης αφήνει να εννοηθεί πως ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη είχε γνώση της σχετικής δικογραφίας, αφού χαρακτηρίζεται ως «γνώστης της υπόθεσης» δηλαδή την γνώριζε καλά.

Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης διερωτάται «υπό ποία θεσμική ιδιότητα ο κ Καπνισάκης γνωρίζει μία υπόθεση της οποίας η διερεύνηση ξεκίνησε αυτεπάγγελτα από την Εισαγγελέα κ. Τουλουπάκη το 2017 και διεκπεραιώθηκε από την Γενική Επιθεωρήτρια κα Παπασπύρου;

Στην υπόθεση δεν είχε εμπλακεί και δεν θα μπορούσε ο Τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ στον οποίο μετείχε ο κ. Καπνισάκης. Η δε εισαγγελική διερεύνηση περατώθηκε πριν καν ο κ Καπνισάκης αναλάβει το πολιτικό γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ Κασελάκη.  Δεν υπήρξε ο ίδιος ποτέ διάδικος στην εν λόγω υπόθεση ούτε είχε αναλάβει καμία νομική εκπροσώπηση κανενός από τους εμπλεκομένους στη υπόθεση. Ο δε κύριος Πολάκης, που τώρα τον δίνει έτσι στεγνά, ήταν αρχικός μάρτυρας στην υπόθεση με μία αστήρικτη κατάθεση 3 σελίδων, η «αξιοπιστία» της οποίας φάνηκε από την Ομόφωνη Αθωωτική Δικαστική Υπόθεση. Ούτε ο Πολάκης θα μπορούσε να έχει νόμιμη πρόσβαση στο σύνολο των στοιχείων της υπόθεσης, επαναλαμβάνω νόμιμη!».

«Μετά και από τα παραπάνω καλώ δημόσια τον κ. Καπνισάκη, όπως μου γνωστοποιήσει επισήμως αν όσα αναφέρει ο κ Πολάκης για την εμπλοκή του στην υπόθεση ισχύουν. Και αν ναι με ποια ιδιότητα και πώς ο  ίδιος ως δικηγόρος έλαβε γνώση της πορείας και της εξέλιξής της. Τον καλώ δημόσια και επίσημα και αν δεν απαντήσει εντός 24 ωρών θα κινηθώ και με εξώδικο, θα απευθυνθώ δε και σε όλα τα θεσμικά αρμόδια όργανα της Πολιτείας μας συμπεριλαμβανομένου και του Δικηγορικού Συλλόγου», ολοκληρώνει ο υπουργός Παιδείας.

Επισημαίνεται ότι, παρέμβασή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Παύλος Πολάκης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Άραγε ο κ. Καπνισάκης ως έμπειρος νομικός και γνώστης της υπόθεσης δεν ενημέρωσε τον Στέφανο Κασσελάκη για το τι διαπράχθηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments