Πολιτική

“Αυγή”: “Είμαστε απλήρωτοι δύο μήνες, κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει”, λένε οι εργαζόμενοι

“Αυγή”: “Είμαστε απλήρωτοι δύο μήνες, κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει”, λένε οι εργαζόμενοι

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//"Αυγή": "Είμαστε απλήρωτοι δύο μήνες, κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει", λένε οι εργαζόμενοι

«Περιμένουμε ένα σχέδιο για το πώς θα πορευτούνται τα μέσα με τρόπο βιώσιμο, που θα δίνει σχετική ασφάλεια στους εργαζόμενους» είπε ο δημοσιογράφος Γιάννης Αγουρίδης

«Η “Αυγή” δεν είναι σε καλή κατάσταση. Είμαστε απλήρωτοι 2 μήνες, έχει ληφθεί μόνο το μισό του επιδόματος αδείας και κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει» είπε για την πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι εργαζόμενοι στα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, στην εφημερίδα «Αυγή» και τον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο, μετά τις πρόσφατες αποφάσεις του προέδου Στέφανου Κασσελάκη το πρωί της Πέμπτης (5.9.24) ο δημοσιογράφος Γιάννης Αγουρίδης.

«Περιμένουμε ένα σχέδιο βιωσιμότητας από τη διοίκηση που να οδηγεί και σε εθελούσιες και πώς θα πορευτούνται τα μέσα με τρόπο βιώσιμο και που θα δίνει σχετική ασφάλεια στους εργαζόμενους» πρόσθεσε μιλώντας στο ΟΡΕΝ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλέστηκε «αυτό που εκκρεμεί είναι να ληφθεί ένα δάνειο από το μέσο με βάση την τελευταία απόφαση της ΠΓ. Για το καθημερινό φύλλο δεν έχω ακούσει κανέναν και καμία από τον ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει γι αυτό».

Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι «πριν 2 χρόνια υπήρξε μια απόφαση από τον ΣΥΡΙΖΑ για κλείσιμο του καθημερινού φύλλου. Αυτή η απόφαση πάρθηκε πίσω και αντικαταστάθηκε με εξυγίανση εν λειτουργία και υπήρξαν ορισμένες εθελούσιες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments