Πολιτική

Επίδομα γιατρών σε άγονες περιοχές: Η ανάρτηση Μητσοτάκη

Επίδομα γιατρών σε άγονες περιοχές: Η ανάρτηση Μητσοτάκη

Πηγή Φωτογραφίας: [369714] ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ OPEN "ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ" (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Από 200 έως 600 € το μήνα το επίδομα γιατρών σε άγονες περιοχές -Μητσοτάκης: Η στήριξη του ΕΣΥ είναι πρώτη προτεραιότητα

Στα κίνητρα προσέλκυσης γιατρών του ΕΣΥ σε άγονες περιοχές αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως η στήριξη της Δημόσιας Υγείας είναι πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός, σε ανάρτησή του στο Facebook, δύο ημέρες πριν από την εξαγγελία των νέων μέτρων από τη ΔΕΘ, αναφέρθηκε στην Κοινή Υπουργική Απόφαση που συνυπέγραψαν υπουργείο Υγείας και υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. «Το νέο αυτό επίδομα, ανάλογα και με την κατηγορία της περιοχής που θα ασκεί υπηρεσία ο ιατρός, ξεκινά από τα 200 ευρώ και για συγκεκριμένες ειδικότητες μπορεί να φτάσει έως τα 600 ευρώ μηνιαίως» ανέφερε, και πρόσθεσε: «Έχω πει πολλές φορές -και δεν θα κουραστώ να το λέω- ότι η στήριξη του ΕΣΥ είναι για εμάς πρώτη προτεραιότητα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε παθογένειες χρόνων. Όμως δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε για ένα καλύτερο ΕΣΥ, αντάξιο των προσδοκιών όλων των πολιτών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments